DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Laza
    Na, annyi változás van, hogy a játékban lévő könnyítést, azaz a global inventory-t korlátozták. Van a térképen 2 kisebb település, ami safe zónának számít, csak odabent lehet biznicelni meg hozzáférni a gi-hez és a markethez. Ezek eléggé kiesnek és kva hosszú oda az út. Tegnap mákomra egy shotgunos srác ugyan eltalált, és majdnem meghaltam, de kifogyott, és mire váltott fegyvert, addig arcon csapkodtam kalapáccsal ... full fel volt pakolva, kirámoltam :) utána ezekkel a cucokkal felmentem a safe zónába (ahol nem lehet fegyvert sem használni), de hát kva hosszú volt és nagyon fosatós :)

Összességében tehát egyáltalán nem könnyű a játék, főleg egyedül. Minden karakter tök üresen megy (se bandage, se semmi) már a kreálás után. 5 karaktered lehet. 2 féle mód lesz: HC, ahol a karaktered halálkor végleg meghal, és a normál, ahol nem hal meg, megmaradnak a tapasztalati pontjai, viszont (most 1 óra) kb 24 - 48 óra lock alá kerül. Mindkét esetben eldob abszolute mindent, ami nála van. Az inventoriban a hely kva kevés, konkrétan van a táskában 12 hely, ezen kívül van hely a pri-sec fegyvernek, sapkának, ruhának.
    A loot borzalmasan random, fegyvert kb sehol sem találni ... nagyon ritka, viszont így is rengetegen rohangálnak azzal. Minden fegyverben van 10-15 lőszer és annyi, simán lőszert csak 1-2x találtam. Leginkább melee fegyverekkel mennek az emberek. Viszont nem kérdeznek, mindenki rögtön pofán ver :)
    A zombikat javították, most brutálisak ... és hiába az egyetlen hely az autók teteje, ahol biztonságban vagy, a legrosszabb is, mert nyílt célponttá válsz a többi játékos számára.

Na, szóval nem egyszerű a játék ... viszont van egy nagyon jó hangulata :)