DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
NA ma ugy döntöttem hogy loootlok berezhinoban a 2 egymas melletti emeletes házat...
A legutóbbi halál óta amit lentebb dokumentáltam ezzel az élettel tolom. Volt már cz550-em most egy AKm a főfegyver és egy Makarov a secondary. Van kés, fejsze, lámpa, térkép. Iránytű nem hiányzik, mert az órára nézve nappal tudom merre járok, este meg nem játszom.
Na szóval beosonok. Felmegyek az emeletre, de figyelmetlen voltam és amíg a tetőn bóklásztan behúztam néhány zedet magam alá. NA gondoltam akkor daráljuk le őket makarovval. 3 tárat ellőttem rájuk headshotokra es mellkasra, mert azért a 3.-ról nem ugrunk le.
De csak jöttek.
Aztán mikor már lejutottam az 1. emeletre, láttam, hogy sorban állnak a vevők. Nincsen hátsó kijárat szóval vagy keresztülvágom magamat vagy meghalok.
Ugyhogy elő az AKM-et. 2 tár volt nálam és próbáltam magam átvágni a tömegen. A végén 2 lőszer maradt az utsó tárban és egy zed követett. 7000-ről 3000 bloodon vagyok eltört a karom és rohanok az életemért. elérek egy tisztásra gondolom üres, megfordulok és semi-re állított akm utolsó lőszerével fejbelövöm az üldözőt. Csakhogy balra egy farm és 2 zed aggrozik rám. Úgyhogy futi.
1 lőszer a tárban, 2 zed utánam irány az erdő.
Egyiket lerázom, de a másik követ még mindig, aztán ahogy az erdő sűrűjébe érünk megfordulok és lelövöm. AKM üres Makarovban 2 lőszer a tárban és már csak találnom kell valakit, aki ad egy blood transfuziont anélkül, hogy agyonlőne. Van 2 csomagom. Meg 4 konzervem meg némi steakem amit meg kell főzni+ tele a gatyám. Ilye adrenalin löketem régen volt. nem beszélve arról, hogy mindent szűrkén látok már úgy ki van véreztetve a karakterem:)