DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Maróth
    Én úgy értelmezem a hc fogalmat, hogy extrém nehéz a játékmenet. Ezt a dayz meg is adja, főleg, ha egyedül mászkálsz, de még csapatban is sokszor megeshet, hogy kemény helyzetbe kerültök és hajszál híján ússzátok meg. A casual meg számomra azt takarja, hogy könnyített, más néven normál játékmenet. Azaz az életben maradás egyedül se olyan nehéz. Nem tudom, hogy a warz ilyen-e, hisz nem játszottam vele, de a videók alapján tartalmaz olyan elemeket, amik az ebbe a kategóriába tartozó játékokban van. A CoD több részével is játszottam már, de mindig visszatértem az Operation Flashpointhoz (most már az ArmA-hoz), mert a harci szimulációi igencsak elmaradottak voltak az OP-hez képest (valóban, a látványvilága ütős)

Kiru! Teljes véleményt valóban nem lehet írni, amíg nem játszottunk vele, DE a videókból kitűnik egy-két elem, mely minden valószínűség szerint az egész játékban szerepel és arról már véleményt nyilváníthatunk. Ha lesz rá lehetőségem, akkor kipróbálom és átfogóbb véleményt tudok majd nyilvánítani, ám addig is az újonnan látott videók alapján is szeretnék kisebb véleményeket hozzáfűzni.