DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Laza
    Én is játszottam vele, és az idegesítő triviális bugjai miatt abba is hagytam, mert csak felb..ott. Ebből a tekintetből tényleg HC, mert kva sok időt kell rászánni és el kell tűrni tőle ha kibasz veled ... bár nem ettől kellene HC legyen egy játék. Várom a standalone kiadást.

Ha Neked tette magasra a lécet, az ok, de nem ezt írtad. Minőségben nálam bőven a bizonyos léc alatt van ... persze mint ötlet, továbbra is jó. Csak meg is kéne normálisan valósítani. Remélhetőleg a standalone ezt teszi.

"lásd pl minden rikitókéken világót, amit fel lehet venni. elég messze van a realisztikusságtól, nemde?"

Mert az realisztikus, hogy helikopter alkatrészeket viszel magaddal a hátizsákodban (pl rotort), meg az egész mapot át tudod futni egy szuflával, meg a zombik tiszteletben tartják a belső tereket ezért ott sétálnak, meg vérátömlesztést adsz a társadnak, meg a kajától visszatöltődik a véred, meg a fejsze csapás olyan mintha pisztollyal lőnél, meg a zombik a random a semmiből spawnolnak, meg a morfiumtól 'beforr' a törött csontod, meg a küszöbön átkúszva eltörik a lábad .... ja, meg csak egy pisztoly és egy puska lehet nálad, max még a táskádba rakhatsz ... miért is? Talán nem aggathatok magamra annyit amennyit csak akarok? ..... és sorolhatnám ...
    Nincs ezekkel semmi baj, csak ne jöjjünk már itt a 'realisztikával', mikor ez csak egy kötött szabályrendszer, és nem attól lesz unrealisztikus valami, mert ha ráállsz a kurzorral akkor kék körvonala van. A DayZ-ben meg a levegőben vannak a tárgyak ... na, ez sem realisztikus ... meg nem tudom felvenni a táskát amíg ki nem pakolok alóla ........