DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Gabe18
    Persze, köszi.
    Bár most éjjel komoly kalandom volt, aminek a végén egy éjjel látót szereztem.
    A Balota melletti repteret vettem célba, hátha valami jobb fegyver akad. Egy szál baltám lett az odaúton, és a reptér közelében épp egy birkát készültem lemészárolni vele, hogy a hússzerzést kipróbáljam amikor elkezdtek lőni. Sikerült sértetlenül elmenekülni, kb. 30 sniper lövés csapódott mellém.
    Csak elvergődtem a a reptér irányítótornyáig, de bemenve újra lőttek. Itt már sikerült beazonosítani hogy a közeli dombról jöhet az áldás.
    Na ekkor gonosz (és öngyilkos) terv fogalmazódott meg bennem. Jó 10 perces kerülővel oldalról közelítettem meg a dombot, mondván a baltával verem agyon a nyomorultat ha meglelem. Fel kúsztam-másztam de sehol senki, viszont a légyzümmögésből sikerült nagy nehezen egy sniper ruhás halottat felfedeznem a fűben (nem volt könnyű). Hogy ő lőtt-e nem tudom, de sikerült tőle térképet, meg éjjel látót, meg valami robbanó anyagot "Satchel Charge" szerezni. A fegyverét persze már elvitték.
    Most itt tartok, a baltámat szorongatva várom merre tovább.