DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
kétszer gyorsan megnyomod a shiftet és akkor előre világítsz külső nézetben is az elemlámpával.Persze lassú leszel de látsz is.
A zombókat nem vonzza a fény (hál istennek) de a playerek észrevesznek.PErsze én vicceltem az előbb ugye,én is játszok a fényerősséggel,de maxra feltolva értelmét veszti az egész szerintem.
(standardben meg amúgy se lehet majd állítani tehát jobb hozzászokni)
A tetőkön párkányokon és bármin ami egy ember magasságnál nagyobb guggolva óvatosan megyek,nem is szoktam leesni.Ha létrázni kell akkor meg állj háttal a létrának és könnyebben/rizikó nélkül le tudsz mászni.
Ha városba mész szürkületben vagy sötétben dobálj el egykét fényrudat(chemlight) azt hiszik arra mész vagy arra mentél.Akár egy füstöt is dobhatsz valamerre,odacsalja zombikat és te szépen elosonsz más irányba míg a fél map arra les meg ugye mindenki a zombik hirtelen létszámnövekedése miatt izgulni kezd.
Én pl Lingor islandon felírom melyik falvakban voltam(nagyobb falu) és ha térképem van meg tudom mondani merre voltam és merre lehetek.Meg ugye lesem a fent linkelt térképet.Érdemes kicsit betanulni.Hol vannak a boltok ilyesmi.
Remélem segítettem azért.