DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• wardogzombie
    Igazából az elején elég döcögősen indult alig találtunk normális szervert a millió bétapeccs miatt,de miután vissza visszpeccseltünk egy szinttel megjelentek a listában a használhatók is ez kb jó 40 percbe került beléptünk persze ahányan voltunk annyi felé születtünk.Mi Donnal ugy 20 perc után találkoztunk a déli reptér mellett eközben Ryan is rendületlenül közeledett felénk jó cuccokat lootolva.Don találkozott egy busszal és 3 érdekes utasával sikerült meglógnia elölük.A tali után betértünk a közeli boltba feltankoltunk és tovább vártuk Ryan kollegát a reptér szélén mikor kürtszóra lettem figyelmes lopakodtunk egy sort és kiszurtuk az ominózus buszt és utasait rászaladtak egy utakadályra és kidurrant a kerekük alt+F4 helyett lerohantuk őket már messziről sorozatokkal kápráztatva el a kis csapatot de ez nem hatotta meg őket berohantak egy 2 szintes házba a reptér nyugati oldalán.Don messziről fedezett én meg megközelitettem a házat de közben kiszurtam az egyik arcot az ablakban aki rámlőtt párszor és megsebesített.A nagy izgalomba nem vettem észre hogy vért veszítek de 5000bloodnál sikerült bekötnöm magam.Ekkorra már berohantam a szomszédos iskola épületébe Donnal a hátam mögött.Na gyorsan fel a másodikra figyeltem az ablakon keresztül a házat társam pedig fedezett vadul.Itt sikerült az egyiküket kiszedni az ablakból mert gondolom nem vágták hová tüntünk hirtelen és kerestek minket.A kempelést megunva kirohantunk Don be a házukba én a másik oldalról fedeztem ő bent lealázott egy arcot én pedig egy kirohanót szedtem le jó hangulatban eddigre mindkettönk bloodja 4-5ezer körül stagnált igy visszatértünk a kiindulási pontra ahol megvártuk Ryant és bloodbag használata után együtt indultunk hullákat lootolni kb innentől lesz a felvétel.Ahhoz képest hogy mennyien ígérték és összesen 3an voltunk elég jó partira sikeredett.