DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• tutituti
    no.1 tipp Fuss!
    És ez nem vicc.Elfutsz,lerázod őket.Érdemes mondjuk átfutkározni olyan helyeken ahol fennragadnak pl betonkerítéseknél vagy konténereknél.
    Ha még nem vettek észre akkor szigorúan hasalva kúszva mozogj nappal,este guggolva úgy hogy W+A és W+D gombokkal menj így kevésbé hallanak meg.a betonon vagy a leghangosabb,a magas fűben a leghalkabb.
    Már lerázhatóak a zombik,ha hegyre menet mész fel ők felfele futnak de te ha oldalvást akkor nem sétálsz hanem futsz ugyanúgy.

Ölni akkor ölj zombit ha valakivel együtt mozogsz vagy már van egy pisztolyod és mellé egy géppuskád.Legyen nálad kötszer élelem is.ezzel uppolod az életerődet.
    de az állatokból kiszedett hús és annak megsütésére válts át ha ván késed gyufád és baltád.

nagyjából ennyi én szerintem.
    Én így simán túlélem az első egy órát.Azután jönnek a játékos"társaid".
    A dombra figyelj a mesterlövészek miatt,sziklák kiszögellések mellett bújnak.A városokban házak tetején,antennákon darukon.Ezeket úgy közelítsd meg,hogy takarásban légy mindig.Ha lőnek akkor meg cikkcakkban és néha fordulj vissza majd a legközelebb fal mögé vetődj be,nézd közbe honnan lőnek majd ezt kigondolva kerüld el a helyet.Ő előbb lő le téged mint te odajuss a közelébe!