DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Zero 7th #1477 Ja, a reptéren meg Stary Soborban dobálja az MP5SD tárakat, de ott nem egy életbiztosítás sokat csámborogni.
Nekem mindig az volt a célom, hogy feltápoljak a kemény cuccokat adó, de veszélyes helyeken, aztán napokra eltakarodni a környékről, esetleg visszamenni a partra deathmatchelni. Ott viszont nemigen van hozzá lőszer...
Másik fele, hogy szép és jó az MP5 zombik ellen, de mit csinálsz, ha úgy jársz, mint én? Zombiirtás közben egy épületben összefutottam egy túlélővel. Miután beleeresztettem a tárat a hátába(amitől ugye nem halt meg), tárazni nem volt már időm, nemhogy fegyvert cserélni...
Az is baj szokott lenni, hogy ritkán van felesleges ~13 helyem a táskában egy másik fegyvernek meg a táraknak. Sátram, járművem még sosem volt tartósan, így mindig tele vagyok gyógyszerrel, kötszerrel, tárral, meg szoktam gyűjtögetni a túlélőfelszerelést pluszban... Alice pakkom szokott lenni, Coyote backpacket csak kétszer találtam, egyszer egy banditáról vettem le, egyet meg Stary Soborban találtam egy sátorban. Abba férne plusz fegyver, az tény.