DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Laza
    "MP5SD"

Mondjuk ezt cáfolnám :)
    Ha van elég helyed a táskában (pl Alice), hogy egyszerre 2 elsődleges fegyvered is legyen, akkor a hangtompítós MP5 az egyik legjobb barátod. Én Assault packkal is ezt csináltam, abba pont elfér egy fegyver + 2 tár.
    Én konkrétan egy AK Cobra-t és egy MP5SD-t viszek magammal, és ha bemegyek egy bázisra vagy városba, akkor mindig átcserélem a hangtompítósra ... lehet hogy gyenge, viszont minden útban lévő zombinak elég egy fejlövés. Ennek segítségével pl a nagy repteret kipucolni gyerekjáték (ugye Wardog? :) ).
    Lőszert is lehet hozzá találni, fenn a nagy reptéren elég sok szokott lenni. Ugyan egyesével adja, de akár zombiknál is lehet. Nekem legutóbb 7 táram volt össz hozzá. A hatékonysága meg vitathatatlan.

Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire hasznos pl ha több player pucol egy bázist. Míg én tök messziről hallottam, hogy valaki AK-val mászkál a reptéren, addig ő max akkor hall engem, ha nagyon közel van, és akkor is kb köpködés hangot ... tapasztalat, így úsztam meg egy összecsapást legutóbb ... simán az AK hangjából kivettem, hogy merre van és merre tart az ipse :)

Ha meg kimegyek nyílt terepre, átcserélem a Cobrára (egyik legjobb AK típus, van normális célzója).

A tárújratöltődést már javították azt hiszem.