Jajj csak nem a szívecskédbe vájtam?
Az a helyzet, hogy amit írtam - és ezzel te is egyet értesz - igaz! A tényt beismerni hogy igaz nehéz és még nehezebb lerakni a kezünkből a fasztelefonunkat és kicsit ránézni a világra, hogy mi is a helyzet valójában.
Az a generáció amiről beszéltem, sajnos csak a telefonjuk kijelzőjének a síkjában látja a világot és ennyi.
Sajnálom a mai fiatalokat, mert egy randa csapdába sétálnak bele és nagyon nehéz lesz onnan kikecmeregni.
Na most amiket most már írok semmi köze a Gaia-elmélethez, de ha erről az elméletről van szó, hát elkerülhetetlen megemlíteni, hogy a mai 20-30-as korosztálynak talán csupán 0,5-1%-a fogékony erre a témára, pedig bizony a jövőjük függ tőle.
A Gaia elmélet felfogása, elfogadása és az a szerinti túlélő életmód gyakorlása a záloga a mai fiatal generáció jövőjének, akik jelenleg ehelyett egy masszív hipnózisban vannak...
Ehh, annyi mindent kéne még itt írnom ahhoz, hogy egyáltalán hitele legyen a mondanivalómnak, hogy talán egy könyvet is betöltene. Mert így csak egy morgós vén fasz imidzsét szórom. Úgyhogy inkább megyek és kakilok egyet...