• subertus
    Én tudom a legjobb taktikát:

A játékosoknak: a játék élvezeti értéke erősen csökken a nagy tétektől, tehát a jó játék reményében "normál" tétes taktikákat érdemes választani

A pénzkeresőknek, és befektetőknek taktika: Nincs értelme ruletteznetek, mivel csak a bank nyerhet rajtatok, ebből is keresi a pénzét, h te elhiszel mindenféle taktikát, amit azt gondolod csak te vagy egy szűk kör ismer. Tanulj más hibájából és ne adj pénzt nekik, csak ha télleg jáccani akarsz. Ha átfűt a bizalom h te odamész és a biztos taktikáddal nyerni fogsz, akkor a javasolt taktika: Feljtsd az egészet el!
    Vannak itt is sokan akik már több fizujukat befizették a kaszinóknak és még mindig itt vannak, és duplázgatnak :D Mér fizettek tovább nekik?

Korábban magam is gondolkodtam ezen a duplás szín xaron, teszteltem játékpénzbe, de valami nem stimmelt vele. Aztán, h megértsem irtam egy programot, ami egy kicsit felgyorsitotta a folyamatot, mivel percek alatt több 10ezer játszmát jáccott le, és sose volt nyerőben, akit bővebben izgat, leirom a BIZONYITÁST és akkor veszteségek nélkül felfoghatod h nincs nyerő módszer, csak csalás!

A csalóknak: Qva jók vagytok, tegyetek fel vidiket, mer élvezem nézni ha a kaszinó beszivja!