The Incredible Adventures of Van Helsing
-
Na most cégeztem vele én is. Kb 11 óra alatt. Az utolsó negyedében a játéknak kicsit túltápoltam magam, igaz csak normálon nyomtam, de durván halhatatlan lettem, pedig 8-10 skillpontot tuti elbarmoltam felesleges skillekre. Főellenségre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A főellenség sem tudott igazán mit csinálni velem, azon kívül, hogy mindig arrébb tolt. A bash-nak a kettes módosítója meg igen érdekes(10 vagy 15%át sebzi az ellenfél max hp-jának az alap ütésen felül, ráadott rage-enként(ez ugye nem kell ecsetelnem mennyit sebez egy 35000 hp-s ellenfeleken) :) plusz a szörny gyárak is néhány ütésesek voltak csak fel kellett tankolnom rage-ből a szörnyeken. Durva resist gear+életlopással meg nem tudott rajtam sebezni semmi. Egyedül a lézer sugara a nagy robotnak, de akkor toltam egy életlopós rage ütést, vagy egy italt.
A köves titkos résznél meg én is azt hittem, hogy bugos, de csak 3 kő kell, hogy lejusson az ember, utána a többi már ott van lent, ha jól emlékszem. Unique monsztáknál 1-1, plusz észak-keleten egy goblin hullánál 3 darab. A keleten lévő szobrokba csak 1-1 követ rak be.
Amúgy teljesen jó játék, csak sikerült kiraknom egy olyan buildet, amivel a végére unalmas lett a halhatatlanság kicsit. :)
Ilyen lett a vége: