kriszwells#67#31: Szerintem a természet az ami megtudja akadályozni a túlszaporodást, ahogy minden más élőlénynél, itt is ha elszaporodunk akkor majd történik valami, megint kicsit kevesebben éeszünk, talán az erősebb túléli a gyenge elbukik...
"egyébként meg nincs ennyi emberre szükség"
Ezt meg ki mondja meg, hogy mennyi emberre van szükség, nem hiszem hogy Isten azt mondta volna hogy maximum 1 milliárd ember élhet és kész, miért ne lehetne több, ha sokan leszünk majd valami karbantartja a dolgot, ha meg eljutunk addig tudásban akkor aki már nem fér itt az fogja magát és odébb áll egy másik bolygóra.
Nem mondanám, hogy nagyon magasan állok az önbecsüléssel, sőt, azt se hogy mindenem meglenne, vagy hogy a legboldogabb ember lennék a földön, de ettől még mindíg nem értem azokat, akik olyan dolgokat hoznak fel, hogy az emberiség milyen rossz és bűnös és mindent sötéten látnak, meg hogy az embernek el kell buknia mint faj. Ha már ekkora a világegyetem és az embernek is megadatott, hogy elég okos legyen és tudjon hova fejlődni akkor tegye is meg, ahogy ereje engedi.
Jó hát nem lesz egyszerű egy olyan társadalommal, mint a mai, mert tény hogy amiket a cikk is ír meg ti is, az nagyon is jellemző a mai fiatalságra.