• who am I 7
    #50
    Már unalmas ez a "személyeskedsz" duma.Ez nem személyeskedés, csak megmondtam, hogy mi következtethető ki a szöveged alapján és azt, hogy ez visszás a részedről.
    És az is unalmas, h nem akarod megérteni, h nem diktatúra van és nép"írtás". Ha kitudják tolni, akkor tolják ki.Erős a gyanúm, h szedsz gyógyszereket is, ha beteg vagy...vagy szednél, ha komoly betegséged lenne, amibe esetleg belehalnál.Ez ugyanaz.Olyan, mintha azt mondanád, h nem szedhetnek gyógyszereket a prolémák kezelésére.Ne akarj már emberek fölött rendelkezni és a technikai/biológiai fejlesztéséket eldobni...így is túl sokan rendelkeznek efelett, te meg még itt osztod az észt és ugyanúgy rombolod a természetet.

    HA esetleg még mindig nem jöttél volna rá, az álszenteskedés és bíráskodás helyett, értelmesebb lenne normális tanácsokkal ellátni az embereket vagy új dolgokat mondani, amivel még jobban tudják a környezetet kímélni az esetleges kényelem mellett.Mert úgy tűnik a kényelmet te sem akarod feladni...de azért haljon ki az emberiség ugye.Szóval, jó lenne a hozzáállásodon módosítatni picit.