sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Viszont amit mond, az nagyon jó. A későbbi tartalmak is nagyon jók (20-50, illetve 50+), és ami számomra végre valami támpont - még ha csak egy vélemény is -, hogy nagyon jó oka lesz a játékosnak (nekem, nekünk), végigjátszani a másik két frakció sztoriját is. Ettől féltem ugyanis, hogy büszke és gőgös Altmerként hogy fogok én jönni és hozzáállni az északiak sztorijához. De azt mondja, lesz rá korrekt magyarázat.

Illetve, 50+ terület nem csak erősebb lesz (1-2 mob helyett 4-5), hanem ésszel kell majd játszani, nem csak szpemelni a legnagyobb sebzésű spellt/képességet, hanem CC-t és egyéb technikák nélkül szinte halott ügy.

Illetve, azt mondja, amit Angry Joe is említett, hogy nagyon sokan azért szidják a játékot, mert Ebonheart vagy Daggerfall területen kezdtek, ott pedig két - aránylag - unalmas kezdő zóna van, mire elérsz a "tutiba", szemben az Aldermivel, ahol egyből a kapod arcodban a feelinget. Arról nem is beszélve, hogy az EP és DC eléggé egyhangú, kevés színből álló terület (speciel ezt aláírom én is, EP eléggé depresszív tud lenni, főleg Morrowind része - de hát a történelem az történelem, a lore az lore).