Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Szerintem amit Shai említett, és én is erre gondoltam, az a Coldharbour szökés utolsó pár terme, a portál környékén. Az phase/instance, csak egyedül vagy, és dugig van ládával, urnával, dobozzal. Előtte is van egy ehhez hasonló, amikor Molag Bal megjelenik, ott is rengeteg az urna, láda stb, és az is instanceolt rész, ha jól emlékszem. Én itt szereztem mindig legalább két stílust könyvet.
Később csak kajákat meg recepteket találtam, az egész béta alatt a kinti világban talán csak egy stílus könyvet találtam összesen, dunmerrel egy nordot craftot. Locpicket eleinte vettem vendortól, aztán Nephin elmondta, mire kell figyelni, és onnantól gyerekjáték lett a zárfeltörés :)
Újabb PVP videó, német cimboráinktól, ezúttal FP nézetben mutatja be a PVP-t (halott ügy, mint várható volt). Felhívnám a figyelmet a játékos "ablakon belőni" fixációjára, előbb a kőhajítóval próbálkozik, több-kevesebb sikerrel, majd a végén már íjjal lövi lentről ugyanazt az üres ablakot/balkont :)