sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Igen, bár én másként látom részemről. A játék első 10 szintje alapján tényleg lehet olyanokat írni, mint amiket olvastunk és hallottunk, mert az első két helyszín (Coldharbour, kezdősziget) tényleg nem egy nagy durranás gameplay szempontból, kevés a skill, kevés az anyag.

Viszont 8-9. szint körülre érve hirtelen kinyílik a játék, mind a játéktér, mind a lehetőségek száma, a 10-es szinttől elérhető pvpről nem is beszélve. Erre nincs sok embernek türelme, és bár ez user hiba (is), de a fejlesztők keze is benne van a dologban vastagon, mert lehetett volna még érdekessé tenni a kezdeti pár szintet.

Félreértés ne essék, az én nyugdíjas tempómmal nekem semmi bajom ezzel, de nagyon sok ember türelmetlenné vált, és akkor születtek meg az ítéletek, amikor még korai volt. De, ők ezt nem tudták, és lehet, hogy emiatt nem is mentek tovább, megnézni a későbbi "valódi TES" játékot. És ez designer hiba is.