Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kryon #9428 Játszottam már én is eddig néhány mmo-val (talán nem annyival, és nem olyan régóta mint te) és mégtöbbnek követtem/követem a sorsát így összefoglalom (jelenleg) hogy látom ESO-t a többi mmo-val összehasonlítva. (fanboyoktól előre is elnézést kérek)
A játékban az mmo elemeket jól láthatóan más játékokból emelték át, így ilyen formában az "mmo iparnak" technikai szempontból nem hoz semmi újat.
Célszerűbb úgy tekinteni rá, hogy sokkal inkább az mmo műfajt hivatott elvinni a TES rajongóknak. Vagyis inkább egy TES-multiként kell nézni, nem mint innovatív mmo-t. Ebből a szemszögből hibáinak egy része megbocsátható.
Az mmo műfajhoz annyit ad hozzá, hogy az swtor-on kívül lesz mégegy játék, ahol az rp sokkal hangsúlyosabb a szokásosnál. Aki szeret elmerülni a storyban, körbenézni minden fűcsomót stb, nem csak rohanni az endgamehez nekik tetszeni fog, és talán hosszabb ideig is maradnak. Akik világra szóló mmo újításokat várnak hamar továbbállnak majd.