24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Johika
    Nincs meg.
  • Wheyprotein
    NightBlade-et nem probaltam. Van lopas is mint a regebbi TES reszekben?
  • Johika
    Jo neked, es kep alapjan siman ment?
  • cain
    én megtaláltam, nem volt gond.
  • Johika
    Valakinek sikerult treasure map alapjan kincset talalni?
    Nekem volt egy kek, szep rajzzal, de halvany gozom sem volt rola merre kene keresni. Ahol esett azt a kornyeket bejartam tovirol hegyire, de meg csak hasonlo helyszint sem talaltam.
  • warcat
    Ahogy írták előttem,márc 29-re szerezd be a felpatchelt klienst,mert már 30-án early access van,csak úgy jön össze az 5 nap
  • PiszkosFred
    Én is ott vettem, nem lesz gond vele. Nálunk már 30-án lesz paci, imperial faj, minden - mert már most digital imperial szintű az accountunk.

Annyi kiegnek, hogy béta kliens is jó lesz, csak peccselni kell majd.
  • Player16
    csak azért kérdezem hogy megnyugodjak.
    A hivatalos oldalon vásároltam az imperial editiont, nekem ettől kezdve csak annyi a dolgom, hogy márc 31.-én letöltöm a végleges verzíót és vidám mosollyal az arcomon elkezdek kalandozni?
    A kezdet kezdetén tudok imperialt csinálni de a lovat,petet,stb csak ápr. 4.-én kapom meg?
    Tehát nem kapok/írok be semmilyen serialt, mert nekem ez már aktív az accomon?
    Jól értem?

Ló etetéssel kapcsolatban, szerintem minden statot 100-ig lehet etetni szval nem lesz 115%-os.
    Az imp. pacinak nagy előnye hogy míg mások megveszik a mondjuk 25/10/0 stattal rendelkező jószágot 10K+ ért addig a 15/10/0-es lovat 10nap+2,6k goldért cserébe ugyan olyanná lehet fejleszteni.*sorry nem igazán emlékszem a pontos árakra*
    bár ez csak az én elméletem:)
  • Ubi™
    Semmit nem kellett leigazolni, de szerintem ezen lépjünk túl, mert nem ide való.
  • Wheyprotein
    A fake cimre gondolok amit le kell igazolni vasarlas elott.
  • warcat
    Ha a lentire gondolsz amit bemásoltál,ott csak tippelik,hogy addig megérkeznek,semmi konkrétum nincs még. :)
  • Ubi™
    A végleges kulcsra azt írták, hogy március utolsó napjaiban küldik.
  • warcat
    Nade épp erről van szó,hogy nuuvemen nem kellett trükközni,hanem szépen megvehetted proxy nélkül.Boltnak nem érdeke a nem teljesítés,ha már egyszer átment a rendszerükön,akkor nekik is pénzben van ám refund.
    Bolti oldalról csak a forgalom a lényeg,két kivétellel:
    1.a terméket a vevő nem tudja használni (pl Steam kulcs régizáras volta miatt)és nyafizni/siránkozni fog az ügyfélszolgálaton illetve telesírja a fórumokat,hogy milyen xar a bolt
    2.a kiadó dörgedelmesen leszögezi,hogy csak akkor árulhatod (a te regionális,kedvezményesebb áradon) a cuccát,ha a rendszered biztosítja,hogy a nyugati fizetősebb réteg ne rohanjon oda olcsón vásárolni

Itt most a 2. esetről van szó,hiszen le lett írva korábban,hogy az amcsi kulcsokat is lehet EUban használni,namost a nuuvemes ár egy az egyben megfelel a gmgs-kuponos dollár árnak.

Egyébként ha a Bethesda normális időben kiküldi a kulcsokat a viszonteladóknak,nuuvemen nem lesz késlekedés,nagyon gyorsan és rugalmasan dolgoznak,pl az EU steames megjelenés előtt 3-4 órával felkerült pl a Civ V Brave New World kulcsa is az oldalra,még nekem kellett várnom,hogy elérhető legyen.Bízzunk benne,hogy márc. 30-ig csak kiküldik a kódokat
  • Ubi™
    Semmilyen trükközés nem volt benne, mire gondolsz?. Felmentem az oldalra megvettem és kész. Nem teljesen mindegy hol veszem meg? A kulcsot meg a gmail-re küldik, abból aztán nem derül ki honnan vásároltam.
  • Wheyprotein
    Es mi van ha nem kuldik par nappal a start elott a kulcsokat mert rajottek, hogy nem brazil tartozkodasi helyen lett vasarolva hanem trukkozessel? Adocsalas lenyegeben akarcsakaz Amazon-os trukkozes gondolom.
    Inkabb maradok a GMG vagy a Beth oldalanal reszemrol.
  • Ubi™
    Hali,

Mivel én az említett nuuvem oldalról rendeltem meg az Imperial verziót, és több ellentétes (rém)híreket hallottam már róla, ezért utána kérdeztem mi a helyzet a nem hivatalos oldalról vásárolt termékekkel. A következőket kaptam válaszul.

I would like to inform you about some instances of The Elder Scrolls Online Imperial Edition that we recorded in our customer. When activated, the keys of the Imperial Edition are appearing on behalf of Bethesda as normal keys ( Standard Edition ). If this is your case, ask to not despair and I'll explain later why.

The delivery of keys The Elder Scrolls Online Imperial and Standard Edition will be held in two stages.
    FIRST STEP: Once the purchase is made, is handed a key that ensures anticipated The Elder Scrolls Online (interim 3 days and 5 days for Standard anticipated to Imperial) + bonus pre-sale access Explorer's Pack.
    STEP TWO: A second key will be delivered to the next release and it is with this key that will access the full content of the edition you have purchased. Ie, those who bought the Standard Edition will receive a normal key that gives access to the game and those who bought the Imperial Edition will receive a special key that besides giving access to the game also guarantees the contents of the Imperial Edition.
    This second key will be delivered on a date not yet confirmed, but is expected to occur in March and should be before the game's release.

Therefore, those who have purchased and activated the key of The Elder Scrolls Imperial Edition, activated the game's official website and saw the cover of the "Standard Edition" on the bill, is not to despair thinking that received the wrong key. The cover does not mean anything in this case and is shown as Standard Edition simply as a standard system.

If the support of Bethesda are contacted, they themselves can confirm that neither the Standard nor the Imperial Edition that is activated on your account, but confirm the anticipated addition of the bonus pre-sale access Explorer's Pack.

...

Come bearing good news, in our contact with Bethesda confirmed that there are no problems with the activation key Imperial Edition available in Nuuvem.

When the key is turned in the Imperial Edition user account of Bethesda, is informed 5 days of early access to the game (5 days early game access). Despite the e-mail confirmation does not mention about the other contents of the Imperial Edition, this information only 5 days of early access is now a confirmation that you activated the Imperial Edition, Standard Edition guarantees for the early access of only 3 days.

Furthermore, I would like to emphasize that there are differences between the pre-sale of Bethesda Store that offered by Nuuvem. Store in Bethesda, both the Standard Edition and Imperial ensure early access 5 days, but in Nuuvem the Standard Edition offers three days early while the Imperial Edition ensures 5 day early access access.

Tehát összegezve, a viszonteladóknál vásárolt Imperial Edition-hoz 5 nap, a Standard Edition-hoz csak 3 nap jár. A hivatalos oldalon vásárolt bármely verzióhoz 5 nap jár. Az Early Access-hez nem kapod meg az ingame itemeket (mount, ring, bonus pet, stb), azt csak a végleges kulcs beírása után kapod meg ingame levélben, amit a hivatalos start előtt pár nappal kapsz meg. Viszont jár hozzá az Explorer's Pack. Az továbbra sem világos, hogy Imperial indítható e Early Access alatt, de a fentiből nekem az jött le, hogy az csak a végleges kulcs beírása után lesz elérhető. Ez mondjuk kicsit gáz, ha tényleg így van, de remélem még sem...
  • warcat
    Épp az volt a lényeg,hogy nem kellett hozzá proxy.
    Valóban megint nem lehet a kosárba pakolni,annyit tudok erre mondani,hogy érdemes ezekszerint rápróbálni időnként
  • j0nNyKa
    proxy
  • Barbosa
    Nekem sajnos azt mondja a brazil oldal, hogy az én régiómban nem elérhető ez a játék.
  • Munkie
    Hmm, leindítva a Launchert nekem újra le szeretné tölteni az egész 30 gigát , mi lehet ennek az oka?
  • PiszkosFred
    Kettő még biztos lesz.
  • Wheyprotein
    Sorci es Templar kozott nem tudok valasztani. Jo lenne majd meg 1-2 beta, hogy start-ra meglegyen a kivalasztott class :D
  • LadyWhox
    Kár. Pedig, már úgy beleéltem magam, hogy lesz macim.
  • LadyWhox
    Igen, igazad van :)
    Csak direkt hintettem el ezeket, mert oly rég szóltál hozzám. xD

(Gondolkodtam pedig, hogy kijavítsam-e...)
  • j0nNyKa
    szerintem soha, kifele is elég hirtelen vették, mintha nem jött volna be, mint ötlet
  • j0nNyKa
    lesz* gyorsul* max* 25%-ost,* vesszők és ilyesmik
  • LadyWhox
    Vajon a faji ultimate skill-eket mikor kapjuk vissza?
  • LadyWhox
    lovat*
  • LadyWhox
    Elméletem szerint a 15%-os lóvat ha speed-re etetem végig.
    A ax speed 100% lesz. Ha viszont a drágát veszed a 25%-os akkor annak a végsebessége 115%-lesz.

Bár, csak hangosan gondolkodom..
  • LadyWhox
    A válasz 15%-os. :)

• j0nNyKa
    nem tudom kap-e az altmer pl. magicka regent, de azt vedd számításba, hogy azon (is) van diminishing return, és kb állandóan ki lesz maxolva, egy csomó forrásból fölösleges magicka regennel számolnod
  • LadyWhox
    Az imp. ló 15 vagy 25%-os lessz?
  • LadyWhox
    És ha speed-re tápolom a pej lovamat? Vki tudja mennyire gyorsúl 100-on? xD
  • warcat
    Altmer bónuszok már-már túlzottan tökéletesek sorcerernek,úgyhogy eddig fix választás :)
  • cpuma
    high elf dragonknight nekem bejött bétában :)
  • PiszkosFred
    Aztaku.... Akkor itten ménes lesz tartva!
  • Szaruman
    4900 és 9k volt a kövi 2.
  • cain
    már aki azt vette. és annak is csak a felszabadulás ünnepétől.
  • Különc
    Azt hittem az elfek csak servant, peasant vagy slave lehetnek /kappa
  • Johika
    A vendornal 20 slot 2400g volt, tovabb nem neztem de gondolom hasonlo utemben dragul. Mivel kell penz a kraftra is jocskan, a javitasokra is, igy az a napi egy slot is jol johet. :)