sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Gerileveri
    Talán picit több innovációt vártam, természetesen belátom, ez egy üzleti vállalkozás, túl sokat nem akartak kockáztatni: ami működik máshol, itt is fog.
    Tisztelettel ajánlom mindenkinek, hogy próbáljon bele a Fallen Earth címü alkotásba, talán jobban érthető lesz mire gondolok.
    Az a játék véleményem szerint kiemelkedik egyediségével az mmo-k közül, talán a pre-NGE SWG volt hozzá fogható.
    Nem egy AAA alkotás, indie csapat készítette kis költségvetéssel, de talán jó példa arra, hogy kreativitással igenis lehet klassz dolgokat csinálni.
    A játékban használható tárgyak 94% lekraftolható.
    A harcrendszer gyakorlatilag fps rendszerű, a szokásos mmo (passziv és aktiv) skillekkel kombinálva.
    Elnézést a némi off-ért, de ilyesmiket vártam, egyszerübb megnézni mire gondolok, mint elmagyarázni.
    Számomra az egyik legnagyobb mmo élmény volt, van még 48 nap a megjelenésig, gondoltam el kell ütni valamivel az időt.