sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    "Mint mondtam van még jópár nap a megjelenésig, sok minden változhat, nem akarok végleges következtetéseket levonni egy "stresszteszt" alapján."

A sok tapasztalatod alapján tudhatnád, hogy nem fog :) Maximum az első fél évben a premier után, de addig ez már ilyen marad, minimális textura/script javítás és bugtalanítás, és kész.

Ahogy torzonborz is mondta, a kifejezésed volt az, ami nekem speciel szemet szúrt. Nem a véleményed, azt mindaddig elfogadom, amíg nem hülyeségre épül. Kipróbáltad, nem tetszett, több másik mmot is jobbnak találsz ennél, ennyi.

De, hogy a harcrendszert a divatoknak megfelelően készült, az megint olyan dolog, hogy erre meg lehet azt mondani, hogy az újkori TES játékok egyik hagyományosan legnépszerűbb jellemzője, kvázi egyedi pontja az FP nézetes harc, amelyet átültettek az ESO-ba, mert a hagyomány kötelez. Tera meg a többitől függetlenül. Ezt pedig nem tudod megcsinálni rotációs alapokon, illetve sok értelme nem lenne ez esetben.

A random eventek is olyanok, ha vannak, az a baj, ha statikus az egész játékvilág, akkor az baj :)

Az, hogy rengeteg elemet emeltek át másik mmo-ból, pedig szerintem(!) pozitívum, mint sem hátrány. Ami jó, azt le kell nyúlni, a világ így működik. A jobbtól tanulni és a megoldásait átvenni sosem szégyen (max, a jogi osztály szólhat be egy-egy komolyabb lenyúlás esetében, de hát kreatívok a fejlesztők mindig).

Írtam már korábban, de most is leírom, én sem mondtam le a wow előfizetésemet (9 éve fizetem, nem az eso miatt fogom abbhagyni), és nem is fogom az ESO ideje alatt sem, de azért két 15-ös karakter után, jócskán benne a szabad kalandozást nyújtó "második", de az első nagyobb zónában azt mondani a játékról, hogy "klón", na azért az furcsán vette ki magát.

A "zavartak a játékosok egy mmorpgben" megjegyzést meg sejtem, hogy poénnak szántad, mert nem tudom elképzelni, hogy valaki úgy le egy mmo elé - bármennyire is szingle az előzmény -, hogy erre nincs felkészülve :) Azért azzal tisztában voltunk (remélem), hogy nem a TES VI-t kaptuk meg, hanem egy spinoff TES részt, egy mmo, amely ugyan a sorozat része, de nem folytatása.

Nagyon sok ember azt hitte, hogy egy online skyrimet kap, pedig aki egy picit is belegondolt ebbe, az tudhatta, hogy bizonyos tekintetben kompromisszumot kell hozni, mert ami a singleben megvalósítható és elmegy, egy online játékban már nem biztos.

Ami a trollkodást illeti, nem tartom annak azt, amit leírtál, de ha úgy érezted így kezeltünk, arról nem tehetek. Viszont ez esetben kívánom, hogy legalább ilyen szinten lehessen kommunikálni minden "trollal" a későbbiekben. Azzal nagyot ugrana a fórumozás színvonala.