Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Munkie #9413 Ez épp olyan, hogy nekem pl a GW2 nagyon antipatikus egy játék (szó szerint szar) viszont ez: számomra. Legjobb cimborámnak élete játéka... :D Mégsem esünk egymás torkának. (Sőt, volt mersze leszólni az ESO-t!) Valaki szerint a régi star wars filmek a legjobbak, valaki szerint az újak.... Kinek mi (leszámítva a bajlós árnyakat... azt inkább ne is nevezzük annak...)
Nagyon sokan szerintem sokkal magasabbra tették a mércét, lévén TES játékról van szó, s talán azért érthetően is, hiszen az eddigi játékok elég szép példányszámot produkáltak eladásban... Szerintem játsszon mindenki azzal ami megragadja és leköti... legyen az wörld of wárkráft, legendák ligája vagy ősi tekercsek. Netán a pöcse. :D (Én DA2-t is 12x játszottam újra, pedig DA:O után igen csúfos egy játék lett. De ami leköti az embert... az leköti.)
Fura is lenne ha mondjuk 50-100 millió embernek aki casualtól kezdve HCnolifer szintig tolja, egy játék tetszene és azt tolná... szerverpark legyen a talpán ami bírná :D