Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ShaiHulud #9310 miert ereveljek a hulyeseg ellen? f2pnel nagyobb szar nincsen, mi ertelme van? azoknak jok akik noliferek de penzuk nincs. akinek meg van penze mert dolgozik annak miert jo hogy jatszhat de erosen korlatozva? vagy xp jon lassabban, vagy kevesebb a skillslot, vagy szarabb a gear stbstb. ha meg minmaxolni akarsz f2pben akkor meg fizethetsz havi szinten joval tobbet mint egy sima havidij.
abszolut nem latom benne a logikat hogy miert is lenne ez a jovo es miert elavult a pay2play.
ahogy mar szamtalanszor le lett irva, havi 13 euro egy dolgozo embernek, akinek a hobbija a gaming, meg se kottyan, nem hogy itt MO-n de nyugatabbra meg inkabb.
Azt meg tudom hogy az emberek jo resze ingyenleso. tizen eve dolgoztam egy helyen ahol a megnyito bulin ingyen voltak az ilyen mini mars, twix stb csokik kirakva, hat mondanom se kell hogy mindenki pakolta tele a retikuljet meg az uditos poharat vele...
ha mar valami akkor a hibrid rendszer ami talan a jovo, de azt is scak ugy tudom elfogadni, hanem lehet funitemeken kivul venni mast. meg ha a jol kinezu cuccokat nem csak itemshopban lehet venni.
de a favorit az a havidijas modell nekem, nem vagyok spur.