Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #9280 Ezzel nem értek egyet.
Amikor a beta indult én is a kétkedők közé tartoztam és írtam is pár negatív dolgot. Vissza is lehet keresni.
Aztán írták többen, hogy igen, az eleje még olyan, de aztán jó lesz. nem adtam fel mert azért azt már megtanultam a hosszú mmo pályafutásom alapján, hogy érdemes az adott játékban tapasztaltabbakra hallgatni meg nem elásni egy adott játékot pár szint vagy pár óra játék után.
És igazuk volt. Ahogy haladtam előre, úgy kezdett szépen megnyílni a dolog és nálam is szépen minden a helyére került. Kis tapasztalat is kellett azért, hogy mit-merre érdemes fejleszteni. Kb. szombat estére-vasárnap reggelre odáig jutottam, hogy elő is rendeltem a dolgot. Szóval engem meggyőzött.
meg tudom érteni azokat is akik rosszakat írnak mert az első időszak, az első egy-két kezdő hely nem feltétlen meggyőző. Utána viszont tényleg nagyon kellemes a játék. A sok negatív dolog valszeg abból jön, hogy vki beült elé, tolta vagy 3-4 órát és azt szűrte le, hogy olyan semmilyen. De nincs igazuk.
A questek roppant ötletesek, meg lehet sokat többféleképpen is csinálni, vannak választási lehetőségek is és nincs kijelölt útvonal. elindulsz a világban és lehet tök jó helyeket találni és bele lehet futni nagyon izgalmas/érdekes questekbe.
Az üzleti modell meg nem elavult. én utálom a f2p/mikrotranzakciós modellt. minden szarért fizettetnek és tele van hülyékkel. Ez a havi 3-4k pont azokat szűri ki, akik csak fröcsögni járnának föl a general chatekre meg csak hülyülni. Én ezt a modellt favorizálom és őrülök, hogy nem tolják az arcomba azt, hogy vedd meg ezt csak most akciós, ennyit meg annyit spórolsz...stb stb.
Nyílván mindenkinek más tetszik. Azért azt javasolnám, hogy ha lesz lehetőséged kipróbálni a betat, tedd meg. Még mindig elképzelhető, hogy neked nem fog tetszeni, de ennyi esélyt megérne a dolog.