24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• cain
    aham. már azt hittem, valamit nem vettem észre.
  • Munkie
    "ez esetben érdekelne, hogy húztok vele. :)"

gondolom azt kérdezte, sorcival hogy lehet áthasítani a népen, vagy?
  • PiszkosFred
  • Johika
    A pet tauntol.
  • cain
    taunt? sorcinál? mivel?
  • Eksz
    Basic attack, bechargeol, tauntol, nagyjabol ennyi.
  • cain
    ez esetben érdekelne, hogy húztok vele. :)
  • PiszkosFred
    Olyan mint Lydia, saját életet él :)
  • Munkie
    nincs konkrét irányításod a pet felett sajna. mondjuk eddigi TES játékokban sem rémlik, hogy lett volna a summolt bármi felett
  • cain
    petet el tudod küldeni támadni?
  • Munkie
    Felmerült bennem egy olyan kérdés, hogy mi van akkor ha ketten veszünk imperialt ergo mind a ketten kapunk ring of Mara-t. ha egymásra használjuk akkor vajon stackelődik? :D
  • Munkie
    Linkelni nem tudom sajna a buildet amit pár óra alatt elképzeltem, de valahogy így néz ki:
    1. Weakness to Elements
    2. Mage's Fury
    3. Storm Calling
    4. Crystal shard
    5. Lightning Splash
    +Overload Ulti

• j0nNyKa
    mostani peccsben lett okosítva, ha legalább olyan jól dolgozik, mint eddig, akkor simán megéri az az 1 skillslot (úgyse lesz manád zongorázni)
  • Count Adyn
    Mage's Fury vel kombinálva meg főleg:)
  • Count Adyn
    Viszont a Daedric curse nekem nagyon bejött arról az ágról:)
  • Munkie
    Lévén ugye kinn kell lenniük az AB-on, így még azt az egyet is kicsit... hát sajnálom olykor. Lehet fejlődésrequestezésre beüzemelem a drágát, de instákban inkább kihagyom őt.
  • Eksz
    Koszonet!
  • Eksz
    Elozo betaban en duplapettel jatszottam, szolozasra nagyon kenyelmes, dungeonbe viszont nem vinnem a melee petet, mer nem tul okos, de annal batrabb szegeny, tokeletes ninjapuller.
  • PiszkosFred
    "Amennyiben jol tudom, 2 craft agat lehet maxolni"

Legutolsó interjúkban már eltörölték ezt, ha akarod, akkor lehetsz ezermester, több szakmával - mindez a több képesség kárára.
  • yesname #9015
    200
  • Count Adyn
    Azt lehet tudni hogy hány skill pontból lehet majd gazdálkodni a végén?
  • Munkie
    tapasztalatok a summoner ággal? több helyen is olvastam, hogy hát nem az igazi az a pet... gondoltam rá, hogy kirakom, hisz mindig jól jön egy kis + sebzés, kiváltképp ha épp egy kis solozásra kerül a sor, de ha több kárt tesz mint hasznot, nem tudom megéri-e
  • Eksz
    Nem olvastam vissza, szoval bocs ha *vótmá*, de keresztkerdes:

Amennyiben jol tudom, 2 craft agat lehet maxolni, viszont a problemam a kovetkezo: terveim szerint aranyban furdozes aka Dagobert bacsi erdekeben szeretnem betorni az altalam nem 2nek kivalasztott craft-aghoz tartozo zold,kek,stb qualityju itemeket is, amitol ugye fejlodik az a craft ag is skillugyileg. Ez vajon nemfog bezavarni a kivalasztott 2 maxolasaba?
  • PiszkosFred
    Részemről jöhet, ha nem az unalomig ismert vidéket mutatja be :) Legalább nem nekem kell addig is vadászni rájuk.
  • pupyroby1
    Máris hiányzik a TESO!! :(
  • ShaiHulud
    lattam valami break cc-t talan a keybindingsnel, vagy valahol.
  • runcájsz
    Egy teória kérdés jutott eszembe a skill szabadsággal kapcsolatosan. Előfordulhat pl. PVP-ben az hogy vki. 22m-ről rádugrik és rövid stun-nol, majd pl. hátralök, majd közepesen stunnol és lefegyverez, üt-üt majd hátralök utána hosszú stun-nol, megiszik egy visszatöltő potit, hátralök utána le-stunnol és vlahol közben meghaltál?
    Nem látom át teljesen a harcrendszert, de weapon és class skill-ekből a sok CC miatt talán nem is lenne nehéz összepakolni. Van vmi CC-ből kiszabadulás?
  • Terawatt
    Leakelt videót mennyire toleráljátok, ha találok és kirakom? Spoilerbe rakom az gondolom elég. :)
  • MaRee
    A szép havas táj EP-nél igazából csak a kezdő sziget, utána egyből Morrowindben vagy, ami elég idegen kinézetű táj, de szerintem a legkirályabb azok közül, amit eddig láttam.
  • ShaiHulud
    haha ja ezt olvastam enis :)
  • Terawatt
    Amilyen lassan jött el a béta napja számunkra, olyan gyorsan is ért véget. Következő alkalomig muszáj leszek beérni a tunigolt oblivionnal.
  • PiszkosFred
    Én végigdumáltam/olvastam mindent :)

Egyik random kedvencem - rengeteg ilyen "bújtatott poén" van a játékban egyébként:

• Munkie
    ték? :D
  • ShaiHulud
    Over ninethousand!

Na ki fog ma skyrimezni?:D
  • j0nNyKa
    és tudom hogy kurvára oldschool de TÉK.
    (sorry :D)
  • j0nNyKa
    ja hát ők nem számítanak :)
  • Munkie
    Azok rendszerint az első ajtót sem tudták kinyitni :)
  • ShaiHulud
    jó, de gondolom azok se olvasták el, akik azt írták, hogy ötlettelenek a questek, nincs kidolgozva, vagy unalmas.
  • j0nNyKa
    béta, én is végigrohantam mindenen, hogy minél több hibát találjak (meg minél több dolgot lássak)
    élesben ráérünk nagypapázni :)
  • Ashyn
    Egy kérdés: guildet kb mikortól lehet alapítani? Már a börtönben is, vagy ki kell jutni a kezdőzónába? Sajnos bétában elég későn jöttünk rá, hogy akarunk egy guildet, így a nevünk már foglalt volt.

Ha már itt tartunk:

Vár minden északi, sötét elf, vagy gyíkember fant ( de lehetsz bármilyen faj képviselője, ha szíved az Ebonheart Pack felé húz ) a Warriors of The North EP klán. Guildünk még formálódik, de béta alatt igen jó társaság jött össze.

További részletek, info:

ES HQ fórum
    Facebook