24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
cain #9034 aham. már azt hittem, valamit nem vettem észre. -
Munkie #9033 "ez esetben érdekelne, hogy húztok vele. :)"
gondolom azt kérdezte, sorcival hogy lehet áthasítani a népen, vagy? -
#9032 -
Johika #9031 A pet tauntol. -
cain #9030 taunt? sorcinál? mivel? -
Eksz #9029 Basic attack, bechargeol, tauntol, nagyjabol ennyi. -
cain #9028 ez esetben érdekelne, hogy húztok vele. :) -
#9027 Olyan mint Lydia, saját életet él :) -
Munkie #9026 nincs konkrét irányításod a pet felett sajna. mondjuk eddigi TES játékokban sem rémlik, hogy lett volna a summolt bármi felett -
cain #9025 petet el tudod küldeni támadni? -
Munkie #9024 Felmerült bennem egy olyan kérdés, hogy mi van akkor ha ketten veszünk imperialt ergo mind a ketten kapunk ring of Mara-t. ha egymásra használjuk akkor vajon stackelődik? :D -
Munkie #9023 Linkelni nem tudom sajna a buildet amit pár óra alatt elképzeltem, de valahogy így néz ki:
1. Weakness to Elements
2. Mage's Fury
3. Storm Calling
4. Crystal shard
5. Lightning Splash
+Overload Ulti
-
#9022 mostani peccsben lett okosítva, ha legalább olyan jól dolgozik, mint eddig, akkor simán megéri az az 1 skillslot (úgyse lesz manád zongorázni) -
#9021 Mage's Fury vel kombinálva meg főleg:) -
#9020 Viszont a Daedric curse nekem nagyon bejött arról az ágról:) -
Munkie #9019 Lévén ugye kinn kell lenniük az AB-on, így még azt az egyet is kicsit... hát sajnálom olykor. Lehet fejlődésrequestezésre beüzemelem a drágát, de instákban inkább kihagyom őt. -
Eksz #9018 Koszonet! -
Eksz #9017 Elozo betaban en duplapettel jatszottam, szolozasra nagyon kenyelmes, dungeonbe viszont nem vinnem a melee petet, mer nem tul okos, de annal batrabb szegeny, tokeletes ninjapuller. -
#9016 "Amennyiben jol tudom, 2 craft agat lehet maxolni"
Legutolsó interjúkban már eltörölték ezt, ha akarod, akkor lehetsz ezermester, több szakmával - mindez a több képesség kárára. -
#9015 200 -
#9014 Azt lehet tudni hogy hány skill pontból lehet majd gazdálkodni a végén? -
Munkie #9013 tapasztalatok a summoner ággal? több helyen is olvastam, hogy hát nem az igazi az a pet... gondoltam rá, hogy kirakom, hisz mindig jól jön egy kis + sebzés, kiváltképp ha épp egy kis solozásra kerül a sor, de ha több kárt tesz mint hasznot, nem tudom megéri-e -
Eksz #9012 Nem olvastam vissza, szoval bocs ha *vótmá*, de keresztkerdes:
Amennyiben jol tudom, 2 craft agat lehet maxolni, viszont a problemam a kovetkezo: terveim szerint aranyban furdozes aka Dagobert bacsi erdekeben szeretnem betorni az altalam nem 2nek kivalasztott craft-aghoz tartozo zold,kek,stb qualityju itemeket is, amitol ugye fejlodik az a craft ag is skillugyileg. Ez vajon nemfog bezavarni a kivalasztott 2 maxolasaba? -
#9011 Részemről jöhet, ha nem az unalomig ismert vidéket mutatja be :) Legalább nem nekem kell addig is vadászni rájuk. -
pupyroby1 #9010 Máris hiányzik a TESO!! :( -
ShaiHulud #9009 lattam valami break cc-t talan a keybindingsnel, vagy valahol. -
runcájsz #9008 Egy teória kérdés jutott eszembe a skill szabadsággal kapcsolatosan. Előfordulhat pl. PVP-ben az hogy vki. 22m-ről rádugrik és rövid stun-nol, majd pl. hátralök, majd közepesen stunnol és lefegyverez, üt-üt majd hátralök utána hosszú stun-nol, megiszik egy visszatöltő potit, hátralök utána le-stunnol és vlahol közben meghaltál?
Nem látom át teljesen a harcrendszert, de weapon és class skill-ekből a sok CC miatt talán nem is lenne nehéz összepakolni. Van vmi CC-ből kiszabadulás? -
#9007 Leakelt videót mennyire toleráljátok, ha találok és kirakom? Spoilerbe rakom az gondolom elég. :) -
MaRee #9006 A szép havas táj EP-nél igazából csak a kezdő sziget, utána egyből Morrowindben vagy, ami elég idegen kinézetű táj, de szerintem a legkirályabb azok közül, amit eddig láttam. -
ShaiHulud #9005 haha ja ezt olvastam enis :) -
#9004 Amilyen lassan jött el a béta napja számunkra, olyan gyorsan is ért véget. Következő alkalomig muszáj leszek beérni a tunigolt oblivionnal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
*cry
-
#9003 Én végigdumáltam/olvastam mindent :)
Egyik random kedvencem - rengeteg ilyen "bújtatott poén" van a játékban egyébként:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Munkie #9002 ték? :D -
ShaiHulud #9001 Over ninethousand!
Na ki fog ma skyrimezni?:D -
#9000 és tudom hogy kurvára oldschool de TÉK.
(sorry :D) -
#8999 ja hát ők nem számítanak :) -
Munkie #8998 Azok rendszerint az első ajtót sem tudták kinyitni :) -
ShaiHulud #8997 jó, de gondolom azok se olvasták el, akik azt írták, hogy ötlettelenek a questek, nincs kidolgozva, vagy unalmas. -
#8996 béta, én is végigrohantam mindenen, hogy minél több hibát találjak (meg minél több dolgot lássak)
élesben ráérünk nagypapázni :) -
Ashyn #8995 Egy kérdés: guildet kb mikortól lehet alapítani? Már a börtönben is, vagy ki kell jutni a kezdőzónába? Sajnos bétában elég későn jöttünk rá, hogy akarunk egy guildet, így a nevünk már foglalt volt.
Ha már itt tartunk:
Vár minden északi, sötét elf, vagy gyíkember fant ( de lehetsz bármilyen faj képviselője, ha szíved az Ebonheart Pack felé húz ) a Warriors of The North EP klán. Guildünk még formálódik, de béta alatt igen jó társaság jött össze.
További részletek, info:
ES HQ fórum
Facebook