sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    VÉGRE aktuális lett az antihülye antitroll hszem
    tessék fogyasszátok egészséggel
    (ja és totál egyetértek veled kedves fórumtársam! tényleg!)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kipróbáltam ezt a sz*rt. Hatalmas csalódás, semmi köze nincs a wowhoz.

Grafika:
    Melyik az a hülye készítő aki hero engine-nel ad ki egy játékot 2014-ben? Most komolyan ezeknél majmok dolgoznak? Tök ronda az egész, ráadásul ismerősöm ismerőse látott egy képet egy agyonmodolt skyrim-ból, ami szebb... Erre kiadják a skyrim folytatását ilyen rondán, hát gg...
    Aztán így azt hinné az ember, hogy 500 millióból tudnak csinálni valami jól kinéző animációkat, nem ilyen szart.. komolyan, 2014-ben ez szégyen.

Hangok:
    PF nem beszél a főkarakter, ez még az SWTORBAN is benne volt, meg a dragon age 2-ben, itt meg semmi. Hova rakták ezek a 600 millát amiből a játék készült?!

PVP:
    3-as szintig jutottam, és egy másik 3-as szintű játékos mondta hogy a PVP szar zergfeszt, lagol meg szaggat meg kaotikus meg a sorc túl op a többihez képest, meg amúgysincs stealth a játékban úgyhogy szar az egész PVP úgy ahogy van. Ne próbáljátok ki, én sem tettem.

PVE:
    Vicc, a játék összes küldetése ilyen hogy ölj meg 100 pókot meg szedjél 150 goblinszart. Lehettek volna kreatívak is pf.. Ráadásul az összes quest bugos is. Kevés a spell slot, ez nagyon jól látszott level 3-mon. Hogy lehet MMO-t kiadni legalább 90 spell slot nélkül? Játszottak ezek valaha wowot? Amúgyis csőjáték az egész, semmi köze a skyrim szabadságához! Meg nehéz is, nem lehet kitérni meg blokkolni, mégis hogy kéne megölnöm a szúnyogot? Ráadásul az milyen már hogy a sorc heavy armorban rohangál kalapáccsal? Nem játszottak ezek sose wowot? Ja és nincs combat log, hogy csináljak így OP kasztot? Meg mit nézzek így csata közben? A hero engine-es grafikát? :DDDDDdd hogyne

Térképek:
    Kicsi az összes terület, a wowban bármelyik terület nagyobb volt, mint itt az egész világ térképe... Értitek van 700 millájuk egy játékra, és csinálnak egy nyúlfasznyi térképet, ahova bezsúfolnak 2 millió játékost, szép volt.. :D

Crafting:
    Nincs a játékban crafting, így kiadni mmo-t komolyan. 800 millából nem sikerült bazmeg egy crafting rendszert berakni a játékba, gratulálok zenimax.

Fizetési rendszer:
    2014-ben havidíjas játék? :DDDDDDDDDdddddnégy
    Bukott az egész, majd szóljatok 3 hónap múlva amikor f2p lesz, akkor visszanézek... Pénz kérni szolgáltatásért, hol élnek ezek? :DDDDddddddöt
    Mondjuk megértem, valahogy vissza kell szedniük a 900 milliót, de biztos nem az én zsebemből fogják. Mocskos rabló banda. Ja és még akkor a havidíj mellé itemshopot is raknak be :DDDddddhat

Úgyhogy összességében adok rá egy 1/10-et (a próbálkozásért). Aki ezzel a szarral fog játszani az buzi. Meg amúgyis én csak normálisan leírtam a tényeket a játékról, erre a sok fanboy egyből nekem esik. Ha nem tetszik ne olvasd el, vagy menj át másik fórumra a többi fanboy közé. A gamestar is leírta hogy bukás, most akkor meg miafaszt kötözködsz troll fanboy? Naugye. BTW ha nem fogtad volna fel a mondandómat, le fogom írni félóránként. Köszipuszi.