sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Player16
    Sziasztok
    Hétvégén én is bétáztam,annyira rossznak tartottam a játékot hogy megvettem az imperial editiont:)))))
    azthiszem viszont adódott egy apró probléma, azt olvastam hogy miután a bank visszaigazolta illetve a "billing history" menüben is megjelent a vásárlás, aktivá válik az 1. bejelentkezés után.
    Ez nálam csak félig történt meg mert 100g-ért megtudtam venni a lovat de
    -nem tudtam imperial karaktert generalni
    -nem tudtam imperial stílusú fegyvert/páncélt gyártani
    Ezek nem voltak benne a jelenlegi bétában? Én néztem el valamit? Valami serialt kéne aktiválnom? Vagy ez egy bug és irjak a supportnak?
    véleményem a játékról
    ami tetszett:
    -változatos küldik: sokan irták hogy tök unalmas mert csak egyik helyről rohangálunk a másikra beszélünk x emberrel aztán vissza,hmmm engem ez a morrowindre emlékeztett ahol kb 1,5-2 óra gyaloglás után jött 10 perc action.
    -hangok,beszélgetések:ezt nem fejtem ki sztem a bugokat leszámítva minden ok.
    -crafting: összetett, nem az a fajta csettintésre minden a tiéd oszt örüjjé. (bár én nem jöttem re hogy az improvmenthez honnan szerzem az alapanyagot,de gondolom ez majd később farmolással)
    + az enchant nekem is full homály volt eddig
    -grafika: az npck szépen kidolgozottak változatosak, a környezett kicsit furcsa, viszont a napszakok és az időjárás változás bejött
    ami nem tetszett:
    -collision: oké értem hogy a „gyűjtőpontok” (craft,bank,stb) környékén lenne ezzel probléma, de ha én valakinek fejjel neki sprintelek valószínűtlen, hogy mindketten futunk tovább mintha nem történt volna semmi. Ha éppen beszélek egy npcvel és valakinek hirtelen megjelenik a vállapja az egy picit illúzió romboló.
    -harcrendszer: szerintem totál elvanb****va, 1V1 pvpben az nyer aki előbb üt. miután rájöttem a logikájára 3-4 mobot félkézzel, fejen állva, csukott szemmel úgy vertem holtra mintha skyrimet játszanék tgm-parancs beírása után
    + számomra elfogadhatatlan hogy csak a 15.-ös szinten választhatok másodlagos fegyvert. Tudom hogy ez egy mmo de egy tes játéktól elvárom hogy ha a kedvem és a cipelési kapacításom úgy tartja akkor mondjuk 2 pajzsot +2 íjat+1 kardot+1 fejszét vihessek magammal.
    -kereskedelem: szerintem nagyon fog hiányozni az „aukcios ház” + baromira fog idegesíteni amikor a chat a WTS-WTB kezdetű feliratokkal lesz teli spammelve.
    pedig már ezen a hétvégén is volt jópár ilyen.
    -action bar: ennyi választható képességhez az 5+1 slot nagyon kevés, sztem 9+2 kéne hogy még az ultimate képeségből is kettőt tudjak használni a helyzettől függően, persze úgy, hogy vagy az 1ket vagy a másikat.

nekem eddig a játék 8/10
    megvettem mert tudom hogy kb 2-3 hónapig biztos leköt, ha f2p lesz akkor lehet hogy 1 évre is:)