sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Jeffjohnson
    Leírom én is a véleményem a játékról:

Grafika:
    Kezdetben a grafika zavart de miután megbarátkoztam vele egész elfogadható volt (de a kezdő tutorial terület bűn ronda), sőt voltak egész tetszetős helyek is, tetszik benne a "dark-osabb" stílus de egy picit lehetne zöldebb a növényzet (nekem túl szürke volt minden). A páncélzat fémes csillanása meg a fegyverek kifejezetten tetszettek. Spellek nem túl látványosak és a harc is kicsit súlytalan lehetne picit több effekt de megszokható annyira azért nem zavart.

Animációk:
    Ez nem a legerősebb része a játéknak (szinte minden mmoban elég gyengék az anim-ok talán a Conan az egyetlen kivétel) néhol kicsit darabos az animáció, gondolom ezek nem sokat fognak változni. Azért ez sem olyan dolog, amit ne lehetne megszokni.

Hangok:
    Semmi kivetni valót nem találtam, rendben vannak a hangok.

Játékélmény:
    Ez az első Elder scrolls játék, amivel játszom. Miután a fent említett negatívumokon túltettem magam egész élvezhető játék. Ez a viszonylag szabad rendszer nekem nagyon tetszik. Kicsit eleinte elveszettnek éreztem magam de egyre jobban belejöttem és most ott tartok, hogy hiányzik a játék (rég nem éreztem ilyet). A fejlődést sem egy kötelező kínnak éreztem hanem tök jól el lehet molyolni a játékban és nincs rajtad az a kényszer, hogy ma aztán legalább 5 szintet lépnem kell mert akkor lemaradok. Ezzel kapcsolatban a viszonylag lassú fejlődés és a kevés gold is így elsőre jónak tűnik.

Amin még változtatni kellene:
    -Kicsit jobban group friendly-vé kellene tenni a játékot
    -Questek megosztása a másikkal. Nem látom, hogy a másik megkapja-e a questet csak ha szól nekem TS-en.
    -Nem látom, hogy a másik milyen questen van és mi az, ami megosztható
    -Egymás elől szedjük még partyban is a quest itemeket.
    -Néha nehézkes volt visszamenni segíteni a kisebb szintű játékosnak mert nem rakott egy instába (hiába használtam az opciót) vagy volt, hogy egyszer csak a mező közepén szétszedett.
    -Quest bugok, talán ez a legfontosabb ha ezt nem javítják ki akkor nagy baj lesz. Számomra érthetetlen, hogy agyontesztelt kezdő területen, hogyan lehet bugos a quest.
    -Illúzióromboló, hogy ha bemegyek egy kihalt barlangba vagy akármilyen zárt quest területre akkor ott 10 másik player ugrabugrál és úgy kell vadászni a quest mobot/itemet, ezeket szét kellene szedni külön instákra.

Összegezve ha azt az 1-2 kritikus hibát (quest bugok, töltőképernyő) kijavítják akkor szép jövő áll a játék előtt és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nálam úgy, hogy eddig csak 12-es szintet értem el 8/10 a játék.

Biztos vétel még ha nem is feltétlenül most mert néhány játék kijön addig, mire ez megjelenik, amik nagyon várósak (nekem) és mindenre sajna nincs időm.