24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Eksz
    A masik dolog ami meg eszembe jutott, eddig az volt a baj hogy ha nem volt *geped*, nemtudtal ertelmesen pvpzni es/vagy olyan szar volt a jatek motorja/serverparkja/stb, mondok peldat: WoW wintergrasp, SWtor ilum 1 fpsel nyomod a buffjaid hogy kapd a killeket anyone?), Rift conquest, stb. Itt a 100v100+++ is tokeletesen fut miutan betoltotted a kornyezetet az en 4 eves jonak igazan nemmondhato gepemen is. De tessek, ezsemjo. Hat tobb mint erdekes. :)
  • cain
    sajnos maga a műfaj elég sok kompromisszumot kíván grafika és modellezés terén. nyilván lesznek majd ezirányú fejlesztések is, de a lehetőségek végesek. deal with it, ahogy a művelt francia mondja.
  • Munkie
    Xd...szegény. am Fred mindenkinek 17 volt a max lvl? Mert lattunk 19est is..
  • kastil
    tökmindegy
  • PiszkosFred
    Józan ész azt diktálná, hogy lesz, mert 20-on felül szart sem láttunk még :)
  • s0n1c
    Lesz még béta release előtt, vagy nem tudni?
  • Munkie
    Viszlát már
  • PiszkosFred
    Erre mondtam, hogy elfogadom, tiszteletben tartom, de helyén kell kezelni a pár órás tapasztalat alapján készült véleményt. Nyilván az én véleményemet is, hisz' én meg elfogult vagyok.
  • Ubi™
    Ja látom a Nick képedet. A kecske hogy jön ide?
  • kastil
    Én cask anynit mondtam, hogy a TEStől megszokott dolgokat butítva kaptam. Nekem fontos az animáció, nagyon. Sokan tolják riftet, de amint megláttam az animációkat, töröltem. Azért csak azt bámulom hónapok/évekig. Az meg, hogy szerintem csak a neve miatt van hypeolva (neked is szól nephin); stargate, defiance, sw, soroljam? Az elmúlt pár évben minden játéknál ez ment. Mellesleg Fred, most komolyan, nem egy újságírói review volt valamelyik neves oldalon.

Senkinek nem pofáztam bele hozzászólásába, amikor épp azt ecseteli hogy ez vagy az mennyire jó, nem is írtam véleményt olyanról, amit nem láttam, csak azt írtam le ami engem elijesztett a pár óra alatt.

Na de tényleg jó játékot nektek srácok
  • ShaiHulud
    stackeles miatti imbalancet gatoljak vele, csak az a baj hogy pl full heavyben levo dragonknightnak armort ado csillagjegy buffal, meg extra armoros heavy armor passivval mar narancsban van az armor, es igy a tuskes armor buff extra armorjabol castnal a negyedet kapom meg kb. illetve jo lenne tudni hogy adott armor, mennyit is csokkent. dehat ez majd idovel biztos kiderul, illetve lesz ra addon, de igazabol jol elvan az ember igy is :)
  • PiszkosFred
    Sorcival azt szpemelem én is, amikor alacsony a magicka.
  • Whysper
    Na gyerekek nem mondom meg melyik quest végén volt egy boss. melee-vel elég kihívás volt megölni....szóval bénázóknak nem sok esély! 8) és ez se nem dungeon se nem semmilyen nagyobb boss nem volt...ha a duengeon ennél erpsebb akkor nagy klassz kis játék részek várhatóak! 8)
  • cain
    nem kell. hulljon csak a férgese!
  • s0n1c
    Btw, a fighters guildbe van egy skill, silver bolts, amivel staminából tudsz lövöldözni. Healer ág mellé érdekes lehet, így nem kell magickat "pazarolni".
  • ShaiHulud
    talan bethesdanak ki kene emelnie valamivel ezt, hogy az elso par ora betanulosdi. hozzatennem betanulosdibol is igen jo, mert mar a borton utani mapon remek questek vannak, csak olvasni kene es nem skip-skip rohanas a nyil fele.
  • s0n1c
    Gondolom ezzel a túl magas hp-t, magicka-t, staminat szeretnék (majd) megakadályozni, de ez csak tipp.
  • PiszkosFred
    Ezt nagyon sokan nem értik meg. A szökés, Bleakrock és Davon Watch a játék prológusa, felvezeti a történetet, a hátterek, megmagyarázza a mit miért kérdéseket. Mind a pvp, mind a pve részét illetően a játéknak. Ahogy elér az ember Stonefallba, mondjuk Ebonheartba, onnantól kezdve jön a tényleges játék, és onnantól kezdve azt csinálsz, amit akarsz. Ott van a Chapter I, még ha nincs is így tagolva a játék.

Ezért kell megkérdezni mindenkit, hogy meddig jutott, mert lvl1-6 alapján persze, hogy nem tetszik neki, hiszen se skillje, se cucca, semmilye nincs, kvesztet elolvasni meg nem akar. Naná, hogy uninstall. Mondja 10-12-es szinten is azt, hogy nincs lehetősége semmire sem. Ennyi.

A kedvenc kommentek azok, amikor 2-3 óra alatt uninstall. Erre mit lehet mondani? :)

Oké, a játék hibája is, hogy nem egyből rak bele a tutiba, de könyörgöm, mindenhol van egy bevezetés, egy tanuló időszak. Ez a 450 órás pve tartalom esetében az ESO-ban az első 6-8 szint, ami kb 10-15 óra. "Ingyen" van a bétában most ez, mégsem használja senki, 3-4 óra után feladják és elhamarkodott véleményt mondanak. Helyén kell ezeket kezelni, ennyi.
  • BooMiller
    Azért ez über .. 4 szintig elvitte kb. a barlang semmit nem látott de fos:DDD
  • Nephin
    Megelőztél. :)
  • Nephin
    "Ugyan már, ez egy vicc. Nagyon jól fut még az én e6600as prockómon is 2giga rammal, de pont úgy is néz ki. Animációk rettenetesek, de komolyan, 2 hónap alatt nem is lesz másmilyen. UI förtelem, főleg az inventory (persze, majd addonok, végülis csak kicsit jön le, hogy "szarunk rá, majd megoldjátok")

Melee combat ultragáz, még a skyrimhez képest is. Hála az égnek, a TPS nézet és a jumping animáció épp olyan szar (csak más) mint a single player játékaikban. Storyva nem foglalkoztam, mert egy havidíjas játékot nem a pár hetes questezés miatt fog az ember játszani, az alap dolgok amik számomra a játékélményt adták volna, gagyik."

Idáig vélemény (még ha a stílusa enyhén kekeckedő is), semmi gond, nem jött be, jó játékot máshol.

Nade utána nettó trollkodás jön egy kis váteszi kinyilatkoztatással fűszerezve és mint ilyen, röhejes... Csodálod, hogy leszólnak? :)

"Csak azért van fossá hypeolva, mert TES (amiket én is szeretek, de ez nagyon nem jött be) Nem is értem, hogy lehetett erre ennyi pénzt elbaszni, főleg, hogy közel sem lett igényes... ps; jöhet a duma, hogy béta, de 2 hónap alatt nem lehet szarból várat építeni. jó játékot! (...)...ahogy érzed, hypeold csak, jól nyakonbasznak most titeket 15k val az első hónapra, aztán további 3,5-el. mire az embereknek elege lesz fél év múlva csökken a n épesség, jön az ftp. nyugi bele, a modell már kész van. csak hát ugye tes. ha piszkosfred kovászosubija lenne a cím mindenkit hidegen hagyna"
  • Bandras DaSilva #8612
    Hasonló a szitu, de nálam heavy armor. ugyanezek a cuccok vannak itt is. Amit viszont nemértek az az, hogy pl armorban pikk-pakk túl lehet szaladni (ilyen narancsba vált, nem tudom mi a pontos neve mert nem vagyok játékban). Nekem elég volt néha egy zöldet betenni.

Viszont az meg nem jó ha mindenre pakolgat az ember. No, de mindegy ez még lvl 8-9en fordult elő, gondolom magasabb szinten már kevésbé fog.
  • ShaiHulud
    joparan vagyunk itt akiknek az elejen az elso benyomasok annyira nem tetszettek, aztan tovabb menve egyre jobban behuzott es meglattuk a melyseget es a kidolgozottsagot. ez kell neked is, pl ebonheart oldalon vidd el stonefallig legalabb es olyan level 8-10ig
  • Eksz
    En sosem ertettem, es mindig csodaltam az embereket, akik valos tapasztalat nelkul tudnak velemenyt alkotni valamirol, es ezt isteni kinyilatoztataskent teszik meg, ellentmondast nem turoen. Elhataroztam, hogy ha valaki igy tesz a jatekkal kapcsolatban, csak annyit mondok, hat jo, nem tetszhet mindenkinek. Viszont amikor ez atmegy abba, hogy tenyszeruen kozolnek olyan dolgokat, hogy x ido mulva f2p lesz, nemjatszik vele senki, stb hat nemtudom. Mondhatom, hogy mindent kiprobaltam, amire a beta teszt lehetoseget adott, es hangsulyozom, vallalom, hogy nem kis mertekben elfogult vagyok az Elder Scrolls jatekokkal szemben!, de a jatek eleg sok aspektusarol csak szuperlativuszokban tudnek beszelni. Egy peldat hozok csak, a dungeon endbossok, pont olyanok amilyeneknek lenniuk kell lvl 10-15 kornyeken. Egyszeru es tetszetos mechanikak, roppant elvezetes fightok. Letoltuk mind3 instat egy: 1h+shield dragonknight+ 2h nightblade + dw nightblade + siphon dw nightblade (en) komboval, es kurva nagy elmegy volt. My 2 cent.
  • ShaiHulud
    unalmas quest? hol volt olyan egy mmoban, hogy pl el kell lopni egy targyat es elotte el kell terelni az npc figyelmet valamivel, ez az elterelest pedig lehet legalabb 2 fele megoldassal is.

vagy hol van olyan hogy dontened kell arrol hogy hol segitesz, mivel egyszerre nem lehetsz ket helyen, igy mas- mas npck maradnak eletben/halnak meg, akik aztan kovetnek teged tovabb a kov mapokra,teruletkre es lehet utana meg beszelgetni veluk. Es a dontesed alapjan valtozik a parbeszed.

ilyet mondani hogy kidolgozatlan es unalmas... inkabb nem is peldalozok masik jatekokkal...
  • kastil
    Ne haragudj, de ez egy rohadt nagy baromság, seggbedughatsz egy kecskét is, ha el tudsz menni, valszeg az orgazmus korrekt lesz. No de nem mindenkinek jön be a kecske.

Nem is értem, én vagyok troll mert írtam pár mondat személyes véleményt egy játékról ami nekem nem igazán jön be. Erre ti itt nekem estek, személyeskedtek. Ki a fasz mondta, hogy nektek sem tetszhet :)
  • Fpocok
    Igen.
    Ki is nyomtam lol.
  • ShaiHulud
    jo csak az valamiert elbassza a szineket, mas arnyalatuak lesznek a kepek, mint amilyen ingame.
  • Ubi™
    Tudod, ez olyan mint a sex, ha már az elején abbahagyod, akkor nem fogod élvezni. És nem is fogod megtudni mit hagytál ki. De ez az élet sok más területére is igaz. Kis kitartás kellene, mem mindent kapsz meg azonnal.
  • PiszkosFred
    Hja igen, ha már "troll bait" :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ebonheartban a kupi első emeletén:

• PiszkosFred
    Használj frapst vagy társait!
  • Ubi™
    A játékosokra bekapcsolod állandóra a HP bart, és aki zöld csíkkal rohangál a neve felett azt nem ütöd. :) Inkább healt bele, nehogy már összeessen szegény.
  • kastil
    Korrekt, csak ne hasonlítgassuk már az élethez. Jó játékot.

#8592 Most is természetes, csak nem mindegy hányan és mennyit. (valamint hogy miért)
  • s0n1c
    Pontosan, nincs megkötés. Attól függ, hogy milyen irányban fejleszted majd a karaktert. Én pure healer felé orientálódom, ezért light armor. Light armor passive skillek csökkentik a spellek költségét, magicka regent ad, stb., %-osan attól függően, hogy hány db light armor van a karidon.

Egyébként meg, a fene tudja :) A stat overcharge miatt, lehet maxon majd heavy / light armor kombináció lesz a nyerő.

Resto staff mellé Templar heal és ranged dmg ágát húztam. Magicka lvl 10-12 körül már nem nagyon volt gond a breton racial-ok és a light armor passive-ok miatt.
  • ShaiHulud
    btw olyat tud valaki, hogy valahol at lehet irni hova mentse a screenshotot? mert most C:-re tolja SSD-re es arra nem igen szeretnem hogy irogasson.
  • Susarc
    AHA:D
  • ShaiHulud
    hagyj idot neki, ra fogsz jonni, hogy total ellenkezoje a valosag mitn amit irsz.
  • Munkie
    Unalmas questek xd hm. Jo mondjuk teny. Egyeni velemeny. En anno a "olj le 40 mobot" izgalmasnak tartottam!
  • VanDaal
    Közben rájöttem, hogy én voltam a béna :)
    Láttam ugyan a vendoroknál a csontot, de kiírt fölülre egy kis 0-t is, amiből azt gondoltam, hogy kapható nála, csak most épp nincs raktáron belőle.
    Mire rájöttem, hogy az a kis 0 azt jelenti, hogy az én inventorimban van 0 belőle... :)
  • PiszkosFred
    Fogalmam sincs :) Utánajárok majd béta után.