Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #8850 Hát nem tudom. Itt egy szolgáltatásért fizetsz. Ha nem fizetsz, nem kapod a szolgáltatást sem. Szerintem nincs ezzel nagy gond.
Nem keresek milliókat, de simán meg tudom oldani a havi 3-4k kifizetését. Mondjuk én ezt az összeget szoktam meg mert 2003 óta, mióta mmozom kb mindig egy ilyen összeget kellett fizetni. Ezt sikerült akkor is kifizetnem amikor 50k volt a nettóm...meg most is amikor már jóval több.
Én szeretem ezt a havidíjas modellt mert egy kicsit azért szűr. Pont a legidegesítőbb embereket szűri ki. Utálom amikor tele van spammelve a az összes chat csati vmi hülyeséggel. Pl SWTOR fleet chat.
Olyasmi ez mint amikor egy koncert ingyenes és bemegy boldog-boldogtalan, vagy 500 pénz, amikor már a lődörgők nagy része nem megy be.
Mondjuk atz 1$=1EU elven lehetne vitatkozni mert azt én sem szeretem, de hát ez van.