Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #8835 Meg mi az ,hogy nekünk kell fizetni érte. Miért nem Ők fizetnek nekünk ,hogy játszunk vele! 8)
Na gyerekek nem bírtam ki és bementem hát persze ,hogy vállas fejesem lett. Úgy örültem neki mint majom a farkának. De ami az fő bossal történt az nagyon tetszett spoilerbe írom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nagyon tetszett. Persze azt vettem videóra amikor megölt nem azt mikor megöltem Én béna! 8)Bemegyek ott áll a egy baszom nagy Vérfarkas. ahogy égett a mennyezet meg füst valami űber állat feeling volt! 8) Mint nem taom tank vagy atom dps pettel így állok ott a csóró Templarommal aztán jöna farkas futok ütök heal stb meg is haltam--auráig szenvedős ez a spec sz.tem na mind1! 8) futok futok erre leesik a plafonról egy tűz hjaj de félek átfutoka másik oldlára erre beleszalad a Farkas és megáll KO csaphattam ahogy bírtam...Na szóval hatalmas élmény volt ,hogy még egy quest boss-nál boss taktika volt és nem csak neki esel mint kacsa a nokedlinek aztán tolod a még látod vagy meg nem halsz!