24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#8593 Végre beengedett a mai nap, és azt kell hogy modnjam, hogy piszok nagy csalódás eddig. Kidolgozatlan minden szempontból. UNALMAS questek! -
LadyWhox #8592 Nemtudom, hogy mit erőlteted ezt a nagy F2P dolgot. Az MMO-k eredetileg P2P voltak, sőőt az első jó 10 éven keresztül (de lehet több) csak az volt, ééés működött. Semmi probléma nem volt vele. Tök természetes volt, hogy fizetünk egy szolgáltatásért.
Vagy te ingyen dolgozol? -
Munkie #8591 Kb. Mas mmo is lehuzhatna... azokban sincs szemernyivel sem tobb kreativitas. :) -
#8590 No itt a baj. Hogy csak a 4. szintig játszottál (bár ez inkább rémálom volt a te esetedben, nem játék). Sejthető volt, és emiatt nincs is több kérdésem :) Nem gond a negatív vélemény, tiszteletben kell tartani ezt is, de a 4. szint miatt helyén kell kezelni. Sajnálom, hogy így érzel. Teljes szívemből kívánom - bár leszarod vszínű -, hogy az életben legyél kitartóbb. Ahogy az ESO-ban is, megéri. -
Eksz #8589 Achievementek alapjan osszesen 16, de nemvennek ra merget. -
gatyo #8588 Hát nem tudom. Nekem 15-30k nem probléma, havi 3,5k meg pláne. Ha 1 hónap hát 1 hónap lesz csak és teljesen nyugodt is vagyok emiatt. :-) -
Munkie #8587 Ilyenek is vannak... mint a hipsterek es justin bieber fanok xd -
Whysper #8586 Viszont az most tényleg érdekes ,hogy ma már a 4. nagy quest amit nem tudunk sokan megcsinálni mert bugos! -
#8585 Tényleg azzal kezdte, hogy nem játszott még a játékkal? :D -
Nephin #8584 Az oké, hogy nem jön be, de a kommentjeid további része a trollkodás kategória... -
Kryon #8583 Számok nem hiányoznak, úgyis látszik a hp-n mi a helyzet. A játékosokat jelölhetnék valamivel, mert nehéz őket megkülönböztetni npc-től, moboktól. -
Nephin #8582 Fred, veled beszéltük az insták milyenségét? Elérhető három insta ugye, minden frakcióból egy, a nevük eltér, valakivel filozofáltam, hogy egyformák-e más néven vagy más-más. Klántársak voltak tengap mindegyikben, azt mondták, teljesen más mindegyik. Tehát az a 16 insta ezek szerint per frakció (soknak találom), vagy összesen (nem osztható hárommal), vagy hogyan? :) -
#8581 4, nem éreztem kéztetést, hogy tovább kínlódjak.
#8570 ahogy érzed, hypeold csak, jól nyakonbasznak most titeket 15k val az első hónapra, aztán további 3,5-el. mire az embereknek elege lesz fél év múlva csökken a n épesség, jön az ftp. nyugi bele, a modell már kész van. csak hát ugye tes. ha piszkosfred kovászosubija lenne a cím mindenkit hidegen hagyna -
#8580 Fogalmam sincs :) Skyrimból nem hiányzott, de örültem ha láttam, hogy kb meddig tart bizonyos effekt. WoW-t pl nem tudnám elképzelni anélkül, hogy ne lássam a buffjaimat, vagy a célpont debuffjait. Most itt, egyelőre nem hiányzik alacsony szinten, de azért nem bánnám, ha legalább egy ikon megjelenne valamelyik sarokban, és látnám, hogy meddig tart pl egy shield, stb. FPS nézetben főleg. De ez megint olyan dolog, mint a zenei ízlés - kinek mi tetszik és mit hallgat. -
LadyWhox #8579 "temőplarnakl" ÖÖÖÖÖöööö hogy mi? -
#8578 nem értem teljesen armor kérdést ebben ajátékban:
pl te templarral tolod restro staffl, heavy armor vagy light vagy medium?
itt ha jol latom nincs megkotes vagy negativ bonus mit viselsz, csak a passzivjain keresztul?!
restro staff mellet healer agat huzod temőplarnakl vagy inkabb sebzest? -
Nicco #8577 Én elgondolkodtam azon a dolgon, hogy a pl. a számok hiánya nem véletlen. Nekem tetszett, így sokkal "szerepjátékosabb" az egész. Az biztos, hogy a recountra fixált játékosok nem fognak TESO-val játszani, szerintem ez a játék és pl. egy WoW nem is összehasonlítható. Számok nélkül pl. mérni a teljesítményt sem lehet. -
Susarc #8576 -
LadyWhox #8575 Tényleg jó lenne ha valaki privátban küldene segítséget a greenmangaming-os proxy-s vásárláshoz.. -
Munkie #8574 Nekem egy combat text hianyzik nagyonm.. de ha nemfejlesztoi akkor majd user oldalrol lesz ra megoldas -
gatyo #8573 Persze. Nekem is hiányzott, de vajon miért ilyen akkor? Nincs még kész? Kíváncsi leszek, hogy ha még lesz megjelenés előtt beta, ott lesz-e ezen a téren változás, mert addig nincs jobb ötletem rá. Vagy szerinted mi az oka? -
Susarc #8572 de nem lehet így normálisan felépíteni a karidat,mert nem tudsz semmihez viszonyítani....nekem ez nagyon nagy hiányossága a játéknak és úgy látom nem vagyok vele egyedül:P -
Munkie #8571 @LadyWhox: ha találnál leírást én ia megköszönném! :) -
Ubi™ #8570 Szerintem ki sem jött a kezdő börtönből. El akadt, hogy mit kell csinálni az ajtóval. -
Kryon #8569 Azt sajnálom, hogy most nem fér bele az időmbe, mert már így párhuzamban viszek 2-3 mmo-t és sok lenne a jóból. Megtetszett, egyszer még visszatérek rá szerintem. :D -
drholmes #8568 Köszi, én is sokat gondolkoztam az Iceakosos vásárláson, s lenne ehhez egy kérdésem
A játék oldalán akkor mar ugye az látszik, hogy megvan a rendes játékod, nem csak a négy napnyi előrendelés, ugye?
Köszi -
#8567 Na jó, de egy Skyrim szintű minimális visszaszámlálást berakhattak volna a gameplay options-ba, aztán döntse el mindenki, hogy kell e vagy sem. Vagy akár a Morrowind féle konstans effektet apró kockáit. Ebben igazuk van, akik ezt hiányolják. Oké, hogy minden effekt látható vizuálisan is, de nagyobb harcokban a fene sem képes ennyi mindenre figyelni :) -
Whysper #8566 Amúgy meg UI miatt mit aggódtok láttam olyan menüt ,hogy addons! -
Munkie #8565 Eleg sok Neves mmo dolgozott alap es eleg gagyi Ui val. Es lam ahol lehetoseg volt ott van ra 600 addon... :) -
#8564 Nekem tetszik az ötlet, hogy igyekszik minél kevesebb dologgal telerakni az ember monitorát. Addonok majd kielégítik a másik tábort is. :) -
LadyWhox #8563 Ilyenkor olyan szívesen megkérdezném egy-két emberkétől, hogy akkor mi a faszt kerestek itt?
Hála istennek nem kötelező játszani majd vele.
S a vélemény olyan mint a segglyuk.. -
#8562 "hogy ne vonja el a figyelmed a harc látványától, ne azzal foglalkozzal, hogy felpakoltad-e a kötelezőket."
Sorry, de ez egy hatalmas hülyeség -
#8561 Hányas szintig jutottál, szabad megkérdezni? -
gatyo #8560 Szerintem direkt csinálják így a buff, debuffot, hogy ne vonja el a figyelmed a harc látványától, ne azzal foglalkozzal, hogy felpakoltad-e a kötelezőket. Ez a targetelős rendszer is érdekes taktikákat hoz majd hadjáratokon. pl. szoros libasor -
#8559 -
#8558 Az biztos, főleg 8 hónap mulva, amikor f2p lesz.
Ugyan már, ez egy vicc. Nagyon jól fut még az én e6600as prockómon is 2giga rammal, de pont úgy is néz ki. Animációk rettenetesek, de komolyan, 2 hónap alatt nem is lesz másmilyen. UI förtelem, főleg az inventory (persze, majd addonok, végülis csak kicsit jön le, hogy "szarunk rá, majd megoldjátok")
Melee combat ultragáz, még a skyrimhez képest is. Hála az égnek, a TPS nézet és a jumping animáció épp olyan szar (csak más) mint a single player játékaikban.
Storyvan nem foglalkoztam, mert egy havidíjas játékot nem a pár hetes questezés miatt fog az ember játszani, az alap dolgok amik számomra a játékélményt adták volna, gagyik.
Csak azért van fossá hypeolva, mert TES (amiket én is szeretek, de ez nagyon nem jött be)
Nem is értem, hogy lehetett erre ennyi pénzt elbaszni, főleg, hogy közel sem lett igényes...
ps; jöhet a duma, hogy béta, de 2 hónap alatt nem lehet szarból várat építeni. jó játékot!
-
LadyWhox #8557 proxy* -
LadyWhox #8556 Valaki legyenszíves írja le nekem priviben, hogy hogy kell roxy-n keresztul a greenmangaming-ról vásárolni. Köszönöm! -
sayiid #8555 majd talán 50-es szinten :D -
Kryon #8554 Azt hiányolom, hogy a beszélgetéseknél a karakter nem beszél. TOR után szokatlan. TES játékkal nem játszottam, én ilyen multis vagyok, nem tudom ott is így van?