Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
irenicus #8825 Kicsit írok én is az első élménnyel kapcsolatban.
Grafikát letudom egyszerűen : mmo-hoz képest több mint jó.
Hangok : Rendben.
Irányítás : számomra nagyon idegen egy mmo-ban a wasd-t irányítás , jobban preferálom a click to move megoldást , főleg pvpnél egyszerűbb szerintem , de még elfér kategória.
Maga a játék : nem tudtam sokáig vinni , hétvégente kevés időm van , szóval az elején "elakadtam" . Sajnos tipikus esetét érzem annak a hibának ,hogy mindent egyből belerakunk aztán majd kiismerik a játékot meg a több száz lehetőséget. Lényeg , iszonyat elveszettnek érezte magam , mert nem tudtam merre miért ezt így vagy úgy talán ezért sírnak sokan , ássák el a játékot , mert nem látják át.
Ha az elején!!! a kevesebb néha több elvet követnék jobban "beletudnád élni magát" az egyszerű user aki egy ilyen béta alatt beesik a játékba kevés háttérinfóval.
Mindenképp adok majd még lehetőséget a játéknak ,addig meg próbálom az infókat összeszedni ,hogy legalább az elején tudjam mit merre.