sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Pluskast
    Amúgy nekem bejön a játék. Ha nem is 1005-an de lehet érezni a az elder scrolls hangulatvilágát. Nekem pl kifejezetten tetszik az, hogy alacsony szinten sincs az, hogy pillanatok alatt kihúzod magad 10-es szintre. Az is jó, hogy a pénz sem dől a küldetések teljesítésével vagy az útközben szerzett kalandjaid során. Egyedül ami a zavart az a baromi nagy tömeg, és nem is az, hogy sokan voltak, hanem, hogy sokszor nem is kellett megizzadni egy küldetés teljesítésekor mert annyian voltunk ott, hogy csak el kellett sétálni adott pontig és vagy megtudtam szerezni a küldetés tárgyát, vagy annyian rontottunk rá a főellenségre, hogy ha egyszer beleütöttem az már elég volt. Gondolom ez a végleges verziónál változni fog. Esetleg több insta lesz így eloszlik a társaság. Szóval mindent egybe vetve nekem bejön.