sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Rannah
    @Although:
    Lehet, hogy rosszul fogalmaztam: pont azt akartam kihozni, hogy nem várok olyat a TESO-tól, ami alapjaiban rengeti meg az MMO-k trónján csücsülő játékot. Sajnálni talán sajnálom, de semmiképp nem ringatom magam illúziókba.

A Secret World-öt pont azért hoztam fel példának, mert ez az egyetlen olyan MMO, ami a jelenlegi felhozatalban igazán egyedi, és valamelyest hozza a régi single player játékok hangulatát, ahol gondolkodni, esetenként körmölni kell, amit többen hiányolunk a mai játékokból.

@PiszkosFred:
    Hello-hello :) Emlékszem, üdv Neked! :)
    A "soha" valóban elég véglegesnek tűnik, de egyelőre nem látom annak jelét, hogy valamelyik fejlesztőcsapat merne egy nagyon-nagyot lépni, és szakítva minden eddigivel kijönne egy teljesen újragondolt MMO-val. Talán a Blizzardnak van elég erőforrása és hírneve, hogy bevállalja a Titan-al, de arról még semmit nem tudunk (talán még ők sem...)