sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Arhenius
    Én találtam küldetéseket, lvl 10 vagyok de van 3-4 be nem fejezett 8. szintû.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mentem hogy csináljam a Fighter's Guild küldetését, nem messze ott egy ház, bementem, egy leányzó megkért hogy hozzam el a meggyilkolt apja pipáját a házukból amit banditák foglaltak el. Mentem, felveszem a pipát, megjelenik az apa szelleme, mondja menjek ássak ki egy kis pénzt ahova elrejtette és vigyem el a lányának.
    Másik, lementem egy romos torony alá, végigmentem, találtam egy tervet hogy a banditák hogy fognak támadni, kaptam egy küldetést hogy figyelmeztessem az őröket. Ott állnak az úton, beszélek egy őrrel, a másik meg ad egy küldetést hogy szabadítsak ki foglyokat nem messze egy házból. Odamegyek, mondja a nemes akit ki kell szabadítani hogy mit csináljak előtte, meg a felesége is ad egy másik küldetést.
    Ezek csak úgy jöttek, nem jelezte semmi, nem a városokban vagy csomópontokon kaptam.