Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #8763 Játék tetszik meg is fogom venni,de mostmár kiléptem mert annyi quest bugos volt nem lehetett megcsinálni! Vagy 5 ott van a questlogomba amit vagy 40-e nem tudtunk megcsinálni! 8)
Nekem a two handed ág / Resto talentes Templar iszonyatosan bejött! 2 questet nem tudtam egyedül megcsinálni ,de csak mert nem tudtam kiteolni a mobot benne. Viszon lvl9-en lazán öltem a 3-as grp lvl12-es mobokat ( de mivel nem isten vagyok a játékban így nem állítom ,hogy nem haltam meg) Viszont így nyugodt szívvel healetem ki lvl 8-tól az első instát, persze izzadós volt ,hogy ne üssenek agyon ,de jó volt 9-10 meg persze sima. Azt azért sajnálom ,hogy olcsóbb az AOE és összegezve ,hogy mindenkit gyógyítasz + hotolsz és még oclsóbb is. 100%-ra jobban megéri mint a első heal. Bár megfogom nézni a And games PVP mert lehet csak full resto templar healer leszek. Ez attól függ ,hogy a auram mennyi staminat fog tölteni kimaxolva mert mostanság eléggé elfogy 3 ütés után! 8)
Lehet másoknak könnyebb volt vagy nem tudom más kasztokkal. Nekem tetszett,hogy voltak szituációk bár ez adódhatott 1-2 bug miatt is tovább kellett menni és így kicsit alacsonyabb szintű voltam mint a questben elémtáruló Ellenség,de annál izgalmasabb lett/volt. fogalmam nincs milyen lehet 12+ fölött viszont az ahogy épül fel a játék ahogy haladsz előre az valami fenomenális...ez új MMO-ba talán "WOW vanilalba volt mikor órákat futkorásztál és kerülgetted a mobokat" ...Igen is jó érzés érezni ,hogy egy kis senki a karaktered lvl1-n mert még pizzafutárnak is kevés lenne. Viszont nagyon tetszik ,hogy választasz egy a te stílusodhoz megfelelő fajt- ahhoz egy kasztot. te döntesz fegyvernemről és utánna ,hogy mivé leszel és nem egy játék fejlesztő találja ki ,hogy FÚ akkor te most necromanta leszel akkor van 40 icon a talent fádon pakolj...hanem szabad leszel és amit ebből ki akartam hozni. Egyszerűen annyira kellemes érzés mikor a szakadt ruhás karaktereddel elindulsz és egy fejlődik a karaktered és egyre erősebb...és látod ahogyan a Te fantáziád szabta határokat feszegetve olyan karaktert alkotsz ami neked tetszik!! Tudom 2014 van és tudom Nem Destinyti grafika amit higgyétek el 3D grafikát tanuló ember nagy szív fájdalmam! Viszont szó szerint olyan érzés volt Daggerfall-nál 8) a kikötőben állj viharban és az eget bámulni a villámcsapásokkal. mintha tényleg Te mint egy senki eljutsz egy új területre ahol nem voltál és körbenézel.
Nem tudtam megölni egy lényt...Aztán eszembe jutott ,hogy Én azért talentoltam restora ,hogy tudjam healeni is a többi játékost és ez egy MMO és nem egy RPG.. aztán megálltam a pont előtt jött lovon egy Dragonknight. Megállítottam megkértem segítsen. bementünk szétcsaptuk mint a ta..nyot és megköszöntem azt mondta NP és tovább ment. nekem ez az az feelign amit kerestem Riftben GW2-ben és talán warhammerben volt hasonló vagy WOW vanillában ,de mostanság onnan is eltünt majdhogynem (tisztelet a kivételnek)
két nap alatt lvl 10-ig jutottam. megálltam nézelődtem talenteket néztem stb stb és még így is rohantam fele dolgot meg se néztem el se olvastam... 8)
Bocs a rozsáért talán valakit untatott . talán valaki kedvet kapott tőle. valaki any..ni fog érte ,de ez az igaz. Ha van az a mondás ,hogy kurvából lesz a legjobb feleség akkor lehet ,hogy ebből lesz egy jó teljes MMO! 8)
Igen nem tudtam ,hogy BETA kulcsot ,hogy lehet stb Szóval csak megszeretném köszönni annak aki segített ,hogy kipróbálhassam ezt a játékot most 2 napra. Nekem kell! Megvétel lesz ebből! Csak már most bánom ,hogy újból kell csinálnom mert hozzá nőtt a szívemhez az ORC-om már annyi minden történt vele!!! 8)