sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• ANDAXINx
    Kérdések:

1. Csak nekem tűnt úgy, hogy ha egy weapon skillt morpholtam, akkor nemcsak az új skill, hanem az egész fegyver skill fa is iszonyat lassan fejlődik?

2. Ha egy class fár tettem pontot, de sosem használtam a skillt, akkor miért fejlődik combatban (lassan, de fejlődik). Nem a quest leadásoknál történő fejlődésekre gondolok.

3. Kicsit tesztelgettem a dragonknight tankot, és elég érthetetlen volt a karakterlap armor rating sora. Ezek szerint ha jól értem, csak és kizárólag az armor miatt (a passzív bónuszokat nem számolva) nem is kellene full heavy-ben lenni?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A karakterlapon mindenféle buff nélkül, egy szinttel alacsonyabb sima craftolt, vagy questből kapott full heavy armor felett már narancssárga volt az armor érték, kiírva valami szöveg, hogy nehezebben tudom növelni. A spiked Armor IV 225 armort adna a leírás szerint, azonban elnyomva kb 40-42t adott. A 1H+Shield puncture skillt átváltoztattam Ransack-re, az is adna 81 armort, de szinte elenyésző, amit kaptam. DPS Dragonknight esetében ugyanez, narancssárga volt a sebzés érték, pedig azt szinte csak a molten weapon skillel buffoltam, kemény 2 v 4 ponttal.