24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #8513 Konkrétan Én sem értem néha Jonnyka reakció kritikáit,de egy dologban egyet értek vele és a hasonló emberekkel itt sg.hu-n! Szóval ,hogy bejövök egy Játék topicjába és elmondom ,ogy ez nem tetszik az tetszik stb. rendben ,de ,hogy 3 oldalon át ecsetelni és már a majdnem,hogy a csak ez az oldal erről szól. jó megértette mindenki valakinek megéri fizetni valakinek nem..
Ebbe tud akkro valaki helpet adni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hajós questbe valaki ötlet? -
sayiid #8512 "I don't recall using teleportation, but there I was: alone, naked."
-
#8511 a cégnek kevesebb pénz lenne, mivel nem a végelláthatatlanságig fizetnének a felhasználók, hanem behatárolt ideig, mert contentért fizetsz(ha csak nem bővítenek a végtelenségig olyasmivel ami megéri), de az alapjáték f2p lenne, én ezt szeretném speciel és lehet a játék egy részéért fizetnék is. de mondom a cégnek ez valószínű nem annyira jövedelmező, ezért van havi díj -
#8510 ez... ez dio3 ugye?
nice
plusz pontért hasonló idézetet kérek a morrowind-ból -
#8509 már ne haragudj de ki szítja a feszkót rajtad és néhány hasonszőrűn kívül?
kb úgy viselkedtek, mint ha bemegyek egy vendéglátóegységbe, eszek iszok valamit a barátaimmal és megjegyzem hogy nem éri meg nekem az árát, erre két nagyokostojás odajön, hogy ossz az igét, hogy én akkor mit csináljak, vedd már magad észre öregem, tudom hogy nick mögül nicknek könnyű a magas lóról ugrálni, de ez csak a net és emberekkel beszélsz, vehetnéd emberszámba másokat és a véleményüket -
sayiid #8508 Jonny the ancient law of the High Heavens strictly forbids us from interfering with the mortal world! Yet you have done so—brazenly.
Csak hogy klasszikustól idézzek :D -
#8507 kaptál egy combos pluszt a spoiler tagért, köszi
gw2 szerintem egy jó produkt lett, és nem is biztos, hogy annyira dobni kell, mint példát, a PVP például igensok hasonlóságot mutat a két játékban
vannak a gw2nek dolgai, amit itt szivesen látnék viszont, meg persze vannak, amiket kevésbé -
#8506 De msot komolyan, ha dungeonokért kellene fizetned 5 dollárokat, meg extra mapokért, zónákért, az jó lenne? Olcsóbb lenne? -
gatyo #8505 -
sayiid #8504 My old enemy. You cannot hide from me, no matter what form you choose to wear. Let your true form be revealed! -
#8503 de rendben, jó akkor kurva olcsó és megéri -
Whysper #8502 QUEST kérdése szóval spoiler-be kérdezem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fővárosban van 2 hajó és ott kell emgkeresni egy assasint,de már egy órája rohangálok rajtuk és sehol nincsen. bug lehet vagy valamit elnézte?
GW2-ről meg 2 pozitívum 1 ingyenes 2 szép ,de vagy 100 negatívum. még soha nem hagytunk abba csapatostól MMO RPG-t ilyen gyorsan mint a GW2. Szóval a GW2-t pont ne hozzátok fel példának mert nekem a GW2 potn egy rossz kategória MMO szempontjából! -
sayiid #8501 Geonard Stower, Camille phien, ezzel tényleg előrébb vagyok... -
#8500 és márcsak azértis tékelem a 8500at, mert kapják be a trollok. -
#8499 nem, ez nem komoly
összegyűlt itt sok.. okosság az elmúlt napokban, de ez a fazon magasan túl akar ezeken mutatni egymaga - ilyen nincsen. ez kamutroll.
ui.: látod, csak baitel a butaságba, ez direkt történik
le kell szarni, amíg running kolléga meg nem érkezik -
#8498 mondtam hogy hülyeségeket írsz, azt meg most mondom hogy olvasni se tudsz -
#8497 Akkor ne írj butaságot! :) -
MaRee #8496 Nem vagy tisztában az MMO fogalmával, úgy látom. A gw2 egy elég sarkalatos példa, és hiába b2p, egy nagy szar az egész. Azért fizetsz havonta, hogy a fejlesztőknek legyen miből készíteni további kontentet, és soha ne legyen vége a játéknak. A gw2-t megvetted ugyan ennyiért és futhatsz körbe eternal battlegroundson a zerg után, nagyjából ennyi. -
#8495 Ez most komolyan gondolta, látva az első kommentjét, ami alapján fizetne 10 ezret havonta az extra unlockok miatt, mint sem 3500-at mindenért :) -
Johika #8494 Terkepen vidd a kurzort az epulet jele fole, es kiirja mit talalsz ott. -
#8493 ha "no offense"-nek szánod, akkor minek írod le?
néhányan olyan hülyeségeket írtok le, vázolom a véleményem, hogy szeretem a TES játékokat, csak ezt egy rablásnak érzem, ennyi, de elvakult, unatkozó fanboyokkal nem is akartam társalogni és ezt nem csak neked címezem, tisztelet a kivételnek -
sayiid #8492 Daggerfallba van bs-es?:D mert nem találom. Working stationt találtam de ott csak staff és íjjat lehet craftolni. Gondolom kell lennie bs-nek is vagy ez az? -
Johika #8491 Lehet, de a frakcioja stilusait tudja nem? Vagy csak sajat fajat? -
Although #8490 Egyébként én is azért várok vele egyrészt bár más ok is van, mert hátha mint a tsw átvált b2p-re. Bár nem vennék mérget rá. De időm van. :) -
#8489 egyébként ez ilyen trollbait, kötve hiszem hogy komolyan írja amit ír :)
viszont ráugrotok, úgyhogy jól csinálja a szemétje -
#8488 Aki nem bír kifizetni havi 3500 Ft-t, az inkább keressen másik munkát, és ne akarjon mmoval játszani - no offense. Az MMO továbbra sincs benne az alkotmányban mint alapjog, ugyanolyan hobbi mint a fitness terembe járás, gitársuli, képzőművészeti foglalkozások, sakkszakkör és bármi más. Ezt kellene végre elfogadni, és megérteni. ATTÓL, hogy valami megjelenik a piacon, NE ÉREZD A KÉNYSZERT arra, hogy azonnal játssz vele/megszerezd, ha nincsenek meg hozzá a képességeid/anyagiak/lehetőségek. Ennyi. Havi 3500 Ft nem sok, fél éve tudjuk, hogy ennyi lesz, bőven lehetett volna félretenni egy kis pénzt pár hónapi játékra. No offense. :)
Nyugatra meg 3500 Ft semmi, ha ennyi borravalót adsz, legközelebb beleköp a levesedbe a pincér... -
Nephin #8487 Megvan a GW2, tök szép és tök jó - míg szintezel, utána dögunalom, ráadásul 2 méterenként az orrod alá nyomják, hogy vegyélvegyélvegyél és az új tartalmak vicces egy hónapig tartó ideiglenes cuccok, mert nincs pénz rendes kiegészítőre. -
Although #8486 Nem sznobnak szántam. Úgy gondolom ők azok akik megengedhetik ezt maguknak, aztán meg kiderül. Egy tsw az bebukott vele, mert eleve szűk réteg, ez viszont nagy területet fedd le. De majd év közepén visszatérünk rá. Mondjuk szerintem ennek a története és a questjei biztos jobbak mint a skyrimé de ez van nem értünk egyet. :) -
VanDaal #8485 Jonnyka, Nephin köszönöm a válaszokat! :) -
Nephin #8484 Csak a stílusitemet tudja megvenni, de nem tudja használni, míg nem ismeri a motifot. (Bár volt egy bug szombaton, amivel bármit lehetett, de tegnap már rendbehozták.) -
#8483 Még annyit, hogy engedelmeddel a "Legalább lenne benne lan, saját szerver létrehozására lehetőség ingyen, ahol 2-en, 4-en nyomhatnánk haverokkal." mondatodat elrakom emlékbe, mert ritkán hangzik ez el egy MMO esetében, még akkor is, ha jelenleg az ESO egy online rpg, de besorolás szerint viszont mmo. :) Érhető amit kérsz, csak a műfajt tévesztetted el. -
cain #8482 van ilyen pay2win játék a piacon, köztük van olyan is, ami elég tisztességesen meg van csinálva. havi pár százezer forint ráköltéssel már egész jól lehet boldogulni bennük. sok sikert! -
#8481 ez most elég sznob komment volt de mindegy, Guild Wars 2 meg van valakinek mint tapasztalat? és ezután bejátssza ezt a Bethesda, na mindegy...nem a játékot fikázom, mert egy TES hangulatú(azért közel sem über, Skyrim veri) átlag mmo de még ha hiper szuper játék lenne, akkor sem érne ennyit szvsz, gazdagék játéka lett -
Johika #8480 Frakcioet tudod. Mondjuk erdekes volt hogy vood elfken a nord stilust is tudtam hasznalni. A farkcio stilusokat tudsz venni a vendortol is. -
Nicco #8479 Hétvégén nekem is volt lehetőségem kipróbálni a játékot. Tetszett is, jó öreg TES fíling nagyon megvan, persze, van benne hiba bőséggel, de melyik mmo-ban nem volt, azokat lehet javítani :)
Viszont véleményem szerint ez a játék az előfizetési díjon fog elcsúszni. Nekem legalább is biztosan... egyszeri kiadásnak ez túl sok. Remélem azért sikeres lesz a játék, és ha egyszer úgy állok, akkor belevetem én is magamat a TES világába :) -
Nephin #8478 Egyrészt kapsz egy havi játékidőt a dobozzal, másrészt 13 euró (egyelőre még) nem 5k forint.
Sok f2p/b2p+itemshop játék van, nézz körül bátran. Azt lefogadom, hogy többet kifizetsz rájuk havonta, mint itt a havidíjjal tennéd. -
#8477 Mindenkinek :) Csak nem merek ide konstruktív dolgot beírni, mert látom, hogy megy a brainstorming ezerrel, nem szakítanám félbe :) -
#8476 Ezen már hiába agyalsz, ez így készült. Amit leírtál, azt NEM akarták megcsinálni. Pont ezért lett p2p. -
Nephin #8475 Tudtommal ez az egyetlen mód, igen. A kezdőn, még a börtönben a ládákat érdemes kutatni, volt, hogy három motifot is találtam (igaz, utána egyet sem).
A kérdésekre spoiler nélkül:
1. szerintem állandó
2. egy NPC-nél, általában a craftos helyek környékén
3. saját loot van, de nem feltétlenül egyezik máséval és nem feltétlenül olyan, amit használni is fogsz (bár megteheted, hiszen bármit használhatsz) -
Although #8474 Azért ne húzd fel rajta magad. :) Lesznek elegen nélküled is. Végül is belegondoltam már abba mi lenne, ha úgy lenne mint írod. Egyszerűen túl sokan lennének. :)