sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Smithwarden
    Hat ez nem hangzik tul jol.
    Most vagyok 9.5-es, most este remerhetoleg kiprobalom en is a pvp-t, meg mielott vege a betanak.

Egy kis sajat velemeny a betarol:
    Eddigi TES jatekokkal nem jatszottam, mert single game nagyon ritkan kot mar le jo ideje, utobbi evekben csak multi es coop jatekokkal foglalkozok.
    Az elso 5-6 szint ide-oda maszkalas hihetetlen unalmas volt. :( Ilyen szinte sosem szokott tortenni, de szo szerint volt amikor bealudtam a kepernyo elott. :D
    Tudom hogy "RPG", de nincs idom/kedvem/erom vegigolvasni vagy hallgatni a tortenetet. Az MMO-kban engem az akcio / taktika / theorycraft / pvp / coop reszek erdekel.
    7-es szinttol kezdett egyre jobb lenni a jatek...
    Ha a pvp resze jo lenne, akkor kezdek gondolkozni, hogy megeri-e a havidijat. (Tenyleg mennyi is lesz havonta?)

Hol is talalom meg legegyszerubben es leggyorsabban 10-es szinten a pvp teruletet vagy bejelentkezest?