24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#8473 fred: a facebookos postod nekünk sgseknek is szól? :) -
#8472 1. -t én is szeretném tudni :)
2. városban van bankos
3. tekintve hogy nincs olyan, hogy "kaszthoz illő fegyver / armor", ezért random kapod -
#8471 Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy kicsengetek 15 ropit, amit le se játszhatok subscriptionként és még rá fizessek havi 5-öt...tudom hogy ez vmi hülye divat, meg a szervereket is üzemeltetni kell blabla, de pöppet rablásnak érzem. Azért mert ES játék, nem hinném hogy 2 max 3 évnél tovább lenne bőséges aktivitás a szervereken.
Szóval miért nem úgy oldották meg valahogy, hogy full ingyenes a játék és ha pluszban előfizetsz, akkor minden féle extra tartalmakra van lehetőséged? Plusz 200 fegyver, 300 ruha, spellek stb? Esetleg beépíteni a lore-ba az egész fizetősdit, minden tartományban/országban ha kicsengetsz 5000 HUF-ot, akkor nem csak az alap dungeonokba mehetsz el, hanem a spécikbe is bejárást nyerhetnél, pl adó fizetés esetén, vagy npc-ék lefizetése esetén?
Lenne a játékban 15 helyszín, helyszínek nagyságától, ill. fellelhető dungeonok számától függően növekedne az ár esetleg, ezzel egyenes arányban spécibb bossokat kapnél és spécibb cuccokat.
Ezeket a cuccokat meg lehetetlen játékpénzért tradelnéd a piacon, a nem előfizetők meg ha akarják, vesznek játék pénzt igaziért és megveszik tőled a spéci cuccost.
Így is lehúzás lenne, de nem annyira baszdki hogy ha nem fizetek elő akkor kb van egy tele írt, semmire se jó discem...sokkal felhasználóbarátabb lenne. Én ezért a havi buziságért nem fogom megvenni a játékot. Legalább lenne benne lan, saját szerver létrehozására lehetőség ingyen, ahol 2-en, 4-en nyomhatnánk haverokkal. Aztán ha a globális szerverre akarnék menni, akkor fizethetnénk havonta.
Fuck you Zenimax és Fuck you Bethesda!
Remélem a következő TES játékban (GTAV-öt követve) több főszereplőt is felvonultat, akár szintén hármat, ahol két játékos npc vagy neten helyükre beugorhat haver és co-opban végig lehet tolni a storyt. -
VanDaal #8470 Ezek szerint ez az egyetlen módja, hogy a fajunk saját stílusú tárgyain kívül más kinézetűeket is készíthessünk?
Mert bosmerként játszva kb minden féle faji stíluselemből tucatjával van már, csak csontot nem találok, a többit meg ugye felhasználni nem tudom, szóval kicsit meg vagyok lőve :D
Egyébként mennyire gyakoriak ezek a könyvek? Az normálisnak számít, hogy 9-es szintűként még nem találkoztam ilyennel?
A béta alatt felvetődött bennem még néhány nagyon noob kérdés, ezeket inkább spoilerba is teszem, hogy ne borzolja itt az idegeket, de örömmel venném, ha valaki válaszolna rájuk :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A városokban cserélődik-e az NPC kereskedők kínálata? Tehát ha egy konkrét valamit keresek, ami ott van a nála vásárolható tárgyak listáján, de momentán épp 0 darab található belőle nála, érdemes lesz-e később visszanézni hozzá, hátha több sikerrel járunk?
Hallottam, hogy van valami personal bank, ahol tárolhatjuk a cuccainkat, és nem az inventoryból foglalják a helyet. Ez micsoda is pontosan, és hogyan/honnan érhető el?
Quest rewardként mindenki ugyanazokat a tárgyakat kapja ugyanazon küldetés elvégzéséért, vagy mindenki az adott karakterhez illő tárgyat, esetleg totál véletlenszerű az egész?
Előre is köszönöm! -
Nephin #8469 Nem. -
nomiss #8468 tankolásrol : simán lehet mivel 15 sec a taunt ideje és az idő alatt nem megy le rólad... vagy tabbal vagy elfordulsz és puncture megint a másik mobra... amugy meg ha egy mob 10 5 van és odamész ráütöd a puncturet ée nem misselted akkor is rád fordul 15 secig....
kérdés : ha minden frakció minden questjét és minden terület minden skyshardját megtalálom akkor minden skill ki tudok rakni ? :P -
sayiid #8467 Főleg nem shieldet:D -
#8466 Azzal úgy túl egyszerű, a profik nem használják. :) -
gatyo #8465 Sword and Shield ágon az első skill a Puncutre skill ami 15 secig tauntol egy targetet. -
cain #8464 akkor 15. -
cain #8463 1-2 mobnál, ja, raidben, ja. eq1ben még külön role volt egykoron. -
sayiid #8462 Én még ebben látnék potenciált, hogy lenne fáklya amit lehetne vinni a dungeonokban valamelyik party membernek :D (mert anélkül szart se látnánk) Persze erre semmi esély de nagyon jóféle lenne :D -
LadyWhox #8461 Igen :) Mondjuk számomra az volt/és maradt is a "JÁTÉK".
Bár azóta szépen elbaszta a SOE.
De az a játék ami akkor volt..hát nekem azóta sem überelte semmi.
A régi szép idők. -
#8460 15 éves lesz az eq idén :) -
#8459 Azért EQ2-ben is használtunk pullert ( aszem monk-ot ) meg VG-ben is. -
cain #8458 pullert utoljára eq1ben láttam, 15-20 éve. -
Although #8457 Ahogy elnéztem nagy ész nem kell ehhez a játékhoz, csak pár dolog más. Nekem nem lesz gondom vele majd, mert sose max dpsre mentem, inkább túlélési képességeket fejlesztek. Ebből a szempontból jó, az állandó mozgást meg keringést meglátom hogy bírom majd, nyilván egy szinten fárasztó a hagyományos rpgkhez képest. -
LadyWhox #8456 Jut eszembe..mégis mit vársz olyan pug csapatoktól ahol mindenki előrerohangál mint a fejetlen csirke. Olyat, hogy puller vagy hogy a tank előremegy és aggro-t épít..még hírből sem ismerik.
Tegnap is volt sokszor..mondom a csapatban, hogy előremegyek. Húzok, addig maradjanak távol, majd én odahúzok a csapathoz.
Elindulok..erre vmelyik fasz jön mellettem..
Jó van snake másnak is. De honnét a faszból tudja, hogy mit akarok csinálni én? Ha pl, húzok és nem sikerül úgy ahogy szeretném akkor ha egyedül vagyok akkor benyomom az invist, miközben gurulok hátra és az pl. többnyire dobja az aggro-t, es el tudok menekülni ugy hogy nem trainelem le a csapatot. -
Johika #8455 Tud a dps is is segiteni, nem biztos hogy az a jo ha max dps-t tol. -
Although #8454 Nem akarok nagyon belefolyni ti jobban benne vagytok mint én. tisztán azt jeleztem ez nem az hogy megvárom íg a tank aggro teljesen"feldühíti" a boss a dps meg normál határok közt azt csinál amit akar. -
Nephin #8453 Igen, először meg kell tanulnod az adott stílust (racial motif könyv, ha mázlid van, esik valahonnan). -
LadyWhox #8452 Sajnos nemtudunk erről konkrétat. (vagy még nem láttam)
Mármint, hogy van-e aggro. Gondolom aki a legtöbb sebzést adja, az lehet az első helyen. Bár ez sem biztos.
CSináltam ilyen macsek warrior-t vagymit. Annak volt ilyen lánca amivel magához tépte a mobot.
Lehet pajzsal is stunnolni, vagy visszaütni. Lehet, hogy az is aggrot növel.
Passz.. -
cain #8451 hm... akkor itt ae tankolás leszen. -
Johika #8450 A tanknak jol kell hasznalnia azt az egy tauntot ami van. Nalam instaban siman tartotta a tank a bosst. -
sayiid #8449 Craftoltam volna egy shieldet de a style kő valamiért pirosan van pedig van belőle pár db. Unlockolni kell ezeket is valahogy külön? -
Although #8448 Nem tényleg nem, Nyilván számít mibe vagy de itt nincs aggro vagy nem úgy mint ismered, a tanknak esélye se volt magán tartani a bosst, mivel a srác aki élőbe közvetített a conanba az egyik legjobb rouge kibaszott durván építi a karakterjeit és durva dps-t produkál. Így ő lett a tank. Nincsenek attribok amik a hatret növelnék mint az aocba vagy más hagyományos mmorpgbe. Érted mire gondolok? -
Johika #8447 Itt a tank a legerosebb mobot tankolja, a dps healer elintezi tobbit. Nem a megszokott, mindenki a tankon jatek. -
MaRee #8446 A probléma az hogy nem a tankot ütik -
sayiid #8445 Legalább végre egy játék ahol a pajzs nem csak dísznek van :D
Még nem voltam ilyen közös instance -ban de kiváncsi lennék hogy fogják megoldani a jövőben ezt az agro dolgot. ha már 5 szörnyből 3-tankot üti akkor azt hiszem már van értelme a dolognak :D -
LadyWhox #8444 Jut eszembe..a Thief mundus stone-t megtalálta vki? -
LadyWhox #8443 az tény, hogy ha vki béna akkor kuka az egész.. -
Johika #8442 Lesz tank szerep. Pajzzsal nagyon jol lehet blockolni, nem feltetlenul kell kimozogni a sebzesbol. Healer is kell, volt szerencsem az elso instahoz tobb pug partyval, a tank, healer es dps felallas volt a tuti. -
LadyWhox #8441 Hát azért baromira nem mindegy, hogy egy light páncélba öltözött rugó tankolja-e a dögöt vagy egy full heavy-s plyer aki ráadásul a skilljeit illetve a statjait is úgy alakította.
Jó, lehet a rugó is full heavy-ben, de annak elég kemény hátrányai is vannak ám.. -
sayiid #8440 idk :D -
#8439 “If we really did waste 200 million dollars to make this game, then we would have been fired already for incompetence,” said Firor, “When you look at The Elder Scrolls Online, you don’t see a 200 million dollar game. In fact, feedback from our beta testers have stated that based on the game’s quality, not a lot of money was put into it. This clearly points to how much effort went into the game. ”
“So let’s pretend that we actually did spend 200 million dollars on the game, people would be banging on our doors to play The Elder Scrolls Online which is not the case,” continued Firor, “So I don’t see how people could even imagine that we would sink 200 million dollars into this game. I’m not entirely sure what people would expect from a 200 million dollar game in the first place, but I can tell you that it’s definitely not The Elder Scrolls Online.” -
LadyWhox #8438 Ööö..hogymivan? -
Although #8437 Persze alapszinten megvan de nem tudsz ráépíteni mivel ha jól sejtem ha ügyetlen vagy akkor tök mindegy mit pakolsz mire. Mondjuk úgy látom a streames nyomkövetésemen, mintha visszavették volna a védetlen sebzés szintjét.
-
sayiid #8436 Nem tudom. Én Orc dragonknight-ot indítottam és a védelemre pakolom a pontokat. Ez végett csak remélni tudom hogy a tankos stílust azért meghadják. -
Although #8435 Egy kérdés, a külföldi oldalakon korábban szó volt róla teljesen skálázható nehézség állítási lehetőség lesz a dungeonoknál ez igaz? -
#8434 igen itt inkább az agyhiány lesz a baj :)
emlékeim szerint 1-2 dungeon a gw2ben is ilyen volt