sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Chris
    Ha néhány dolog kevésbé lenne "tes-es", talán még a játék előnyére is válna. Értem ezalatt pl. ezt a buffos történetet, a karakterlap zavaró egyszerűségét, meg a nem túl informatív ui-t, ami csak villantja a kép közepére kiírt szövegeket skillfejlődéskor, meg a jobb felső sarokban a craft üzeneteket, nameg az npc-kkel lefolytatott beszélgetéseket sem tudom visszanézni(?).

Számomra ugyan mondjuk tökéletesen irreleváns, de érdekelne, hogy azok, akik TES-hangulatra hivatkoznak, hogyan tudnak megbarátkozni azzal a jelenséggel, hogy a történet szerint "réges-régen elhagyatott/elfeledett/lezárt/kísértetjárta" kripta/barlang/rom/stb akkora forgalmat bonyolít a játékos látogatásakor, mint az Andrássy út péntek délután. Ez alaposan arcul csapja a TES-élményt. Miért nem oldották meg egyéni instance-okkal esetleg?

Amúgy a játék hangulata, a területek, a gyűjtögetés, a craftolás, a küldetések nagyon eltaláltak, urambocsá' engem még a combat rendszere sem zavar, a fejlődés lassúsága meg szinte külön tetszik. Egyvmit érzek még kicsit összecsapottnak, a skill-rendszert... ez olyan, mintha erre nem fordítottak volna túl sok figyelmet a világ, a küldetések kidolgozása mellett.

A pvp-n ellenben kellemesen meglepődtem, miután sikerült másfél óra erejéig kipróbálni, olyan érzésem volt, mintha arra különösen oda akartak volna figyelni. Ugyan még nem teljesen átlátható számomra minden szabály benne, de elsőre jól összerakottnak tűnik, kellemes gyorsasággal omlanak a falak és kapuk, egészségesen nagyok a távolságok, stb. Az ellenfél csapatai mögötti sunnyogáskor kicsit megérintett a jó öreg daoc-érzés is...
    Végülis úgyis minden azon múlik, hogy milyenre sikerül megcsinálni a hosszútávú motivációt a játékosoknak.