The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Majd megtanulja mindenki, hogy itt nem az van, mint a WoWban, hogy állsz és kapod a pofonokat, majd a healer életben tart 😊 Tanknak ugyanúgy aktívan kell kerülni az összes pofont, ami kerülhetõ. DPS pedig majd szépen odafut a healerhez ha gyógyulni akar, mint a Neverwinterben. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem az a baj hanem az,hogy nem lehet rendesen majd/idõben majd/ észlelni kinek mikor kell és mekkora heal:S ha ez így marad

PiszkosFred
Az aoe healt meg jol lehet szpemelni 😊

Warden nincs, törölve lett, vagy átnevezve Templarnak, nem tudni, de kb. egy éve volt szó róla utoljára, aztán törölték azt a classt.

van egy ilyen fócus téma és aki kivan fócusolva arra csak sacc/kb felé lõsz és betalál a spell...,de mivel nem látszanak konkrét számok!! csak az a hevenyészett életerõ csík ,így szerintem elég érdekes lesz a heal....értsd: már látom elõre anyáznak majd a healerre közben meg vért fognak pis**ni😊
pedig van némi reflex gyakorlatom több évnyi raid healbõl 40 emberre😊)

TDC Geronimo
Nem tudom templarral van egy heal abilitym, ránézek simán valakire azt megnyomom a gombot. Nem olyan nehéz szerintem 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sosem heal-eltem még.. Szerintetek mennyire lehet nehéz egy Templar, valamint a warden-rõl nem ír semmit az oldal. Õ mit tud?
j0nNyKa
+1, nem mindig de sokszor megoldja

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Azt Jonnykánál figyeltem meg, hogy ilyenkor reloggolt és meg tudta oldani a küldit.
nyugi ez minden MMO-ban így van az elején! kicsit olyan mintha el lennél tévedve,de pár nap/hét és rááll az agyad meg a szemed! én pénteken alig találtam nyersanyagokat ma már a látható map végébõl kiszúrtam mindet...

PiszkosFred
Sose fogom megérteni, hogy miért mindig ugyanezt a szökést rögzíti mindenki, amikor a kinti világ sokkal szebb és érdekesebb, mint ez a lineáris, millió és egyszer látott 20 perc 😊

Nekem van ugy, hogy nem látok dolgokat és nemtudom megcsinalni emiatt a kuldit. Pls van olyan hogy restore shrine. Lemegyek egy hullanal találok egy botot ami a tisztításhoz kell, de nemtudok a megadott helyen semmitsem csinalni. Illetve, Oblivion/Skyrim-ben 2 marékra szedtem a növényeket. Itt meg bár millió növényt látok, csak nagyon ritkán tudok felszedni egyet ami fénylik..
az olyasmi lehet mint ADD-ben hogy precíz a fegyó....volt +1hit vagy +1 attackja ,de nem adott mágikus bónuszt mint a +1-es varázs fegyver😛😊

Gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=2c6QW9_Jcng

Amúgy az hogy van, hogy e leírás szerint class link Master Shadow Assassin -és Quick-Strike Death Dealer van. De a játékban külön shadow és assassin volt.
PiszkosFred
Kieg: nem csak mágikusban van ilyen, az elõbb találtam egy sima snassz axe-t, annak volt "Sharpened"-je (incr. spell and armor penetration)

PiszkosFred
Az a limit a játékosok alapította guildekre vonatkozik. A Mágusok és Harcosok Céhe külön NPC guildek, lehet tagnak lenni bennük párhuzamosan, csak bírni kell erõvel (meg skill pontokkal).

Johnnyka: fogalmam sincs, dungeonokat sajnos nem sikerült eddig kipróbálni.

mondjuk skill pontod úgyse lesz mindre😛 ,de ez így nem baromság? a warriorba csak véletlen léptem,mert akkor esett le mi is az amikor felvettem az elsõ küldit😊 utánna gyorsban rohantam is a mage guildet megkeresni sorci lévén...és mikor nem sontak ki a warriból a mágus küldi felvételekkor akkor azt hittem ez valami bug😛

Az a jatekos guildekrol szolt. Tes jatekokban belephettel mindegyik cehbe.
Most volt nemrég szó róla, hogy elven 5 guild-ben lehetsz majd.
normális,hogy warrior meg mágus guildben is benntvagyok😛 illetve elvállaltam a küldijüket?😛

j0nNyKa
hm errõl a dungeonrõl eszembe jutott most egy kérdés, fred te mindent tudsz úgyis:
a dungeon-ök (mindegyike vagy csak a vége felé) közösek a 3 frakciónak? pl. ez az elsõ, a nem-emlékszem-hogy-hívják cell a high elfemnek ugye adott, dark elfék meg orkék is kapják azt, vagy másikat kapnak?
mert pl. ha emlékeim nem csalnak, a mage guild meg a fighter guild küldetések megegyeznek, illetve a fõküldetés is (?!)

PiszkosFred
Jogos, vki javítsa ki aki tudja 😊

j0nNyKa
90% hogy igen, nekem már X teszt óta van accom, még csak nem is írtak emailt, hogy "gyere paraszt a következõ fázisra is", hanem így természetesnek vették, hogy jövök 😊
az ilyen magyar valamik mögé meg legalább zárójelben írd már oda plz normál nyelven, hogy mirõl beszélsz (mi az a tolvaj pl, meg ki az a "Kis boss"?)

j0nNyKa
spoileeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

PiszkosFred
Hja, a kvesztek leírását pedig mindenki olvassa majd, ha játszik, mert nagyon jó dumák és sztorik vannak. Kedvencem az Argóniai szerencsétlen, aki elmesélte, hogy idejött Morrowindbe Guart tenyészteni, de a Shalkok megtámadták és megették az összes állatot. Aztán nyitott egy kocsmát Davon's Watchban, de ott meg az Északiak kihajították a picsába. Aztán nyitott egy bányát a Red Mountain tövében, de kiderült, hogy a bánya mélyén egy Daedric Rom van, és faképnél hagyta mindenki. No, meg mivel a hegy egy vulkán, kitört, és oda lett a bánya. Aztán vett egy ócska tõrt Ebonheartban, "szalonnát hámozni", erre meg elkezdték a kultisták üldözni, mert kiderült, hogy azt a bizonyos "Razort" vette meg 😄

Kiváncsi lennék, hogy aki most bekerült a bétába az a köv. fázisnál is játszhat-e?
Baromi jó lett a játék. Fikusz néven vagyok bennt. Erdei Elf tolvaj. Most voltunk a Cell-ben. De A Kis boss vmi cell guard vagymi igen elvert minket.
Bár én csak most leszek 11-es.
PiszkosFred
Jelenleg 1-17es kontent van tesztelve a hétvégén. Ezt a fajta tartalmat hónapok óta tesztelik, a leakelt videók és a beszámolók alapján. És mégis, van bug benne rendesen. Akkor gondolj bele, milyen lehet "fentebb"?

Nagyon flottul fut az egész, de azért befejezhetetlen kvesztek, illesztési hibák, texture hibák, stb. van bõven. Ezek seperc alatt orvosolhatóak, és tudom, hogy egy-egy javítás máshol újabb hibát eredményez egy ekkora komplex rendszerben, de azért fél év után illene 1-20 zónáknak rendben lennie 😊 A kezdõzóna pl rendben van, Bleakrockban egy darab textura hibát láttam, a többivel nem volt gond, pedig bejártam minden zegét és zugát.

Hozzáteszem, azt a mennyiségû sötétséget, ami a generalon ment, azt még emészteni kell. Nem a szokásos vitákra gondolok, vagy trollkodásra, hanem olyan alapvetõ feladatok megoldására nem jönnek rá maguktól az emberek, amelyeket óvodában vagy elõkészítõben már unnak a gyerekek... (három színbõl kirakni a kombinációt, vagy elolvasni a kvesztleírást Rana helyét illetõen, stb.)

Itt is megköszönöm neked, hogy streameltél nekünk. Külön megköszönöm azt is, hogy kérésre megmutattad a Breton, Wood Elf racet illetve a Dual Wieldes skilleket.

HMM akkor lehet most kielemzik az adatokat és ha minden fain jöhetnek a hosszabb béták?

PiszkosFred
Pont ezért gondolom. Már nem csak US volt a béta, és lassan el kell kezdeni teszteni a 20-30-40-50-es területet, az 50+ nem is beszélve. Ezt pedig nem lehet havonta 3 napig tartó béta során, vagyis szerintem innentõl folyamatos lesz, sõt, a hétvégébõl is egész hét lesz. Persze attól függ, hogy muzsikáltak a szerverek most, hogy EU is rá lett engedve, meg a többi régió.

Az jo lenne, hatha kapok en is invet, bar szokas szerint optimistan csak 1 regg. van 😊
j0nNyKa
én mondjuk nem érzem elégnek, tekintve hogy láthattuk eddig a content... hát jó ha 10%-át, de inkább kevesebbet

hááát nem úgy ismertük meg õket😛 de az én tippemmel az még mondjuk 3 zárt béta meg 1 nyílt a release elõtt az már rendben lenne😛 fõleg ha tudnék Twitch TV-n a haterektõl bétát szerezni mindre😄😄

PiszkosFred
Vagy még sûrûbben 😊

2-3 hetente sztem lesz mostmár rendszeresen

j0nNyKa
ja 1 hónap múlva megin.. 😄
bár hátha az eu meg a pts szerver miatt.. na meg a megjelenés közeledtével gyakrabban lesz

Sebaj majd kov. betan 😊
Én elkérném 😊

j0nNyKa
nem lesz már, accomat odaadom reggelig annak aki kéri

Jo kis ccsata volt. 😄

Szolj ha ujra lesz mozi. 😊
j0nNyKa
14 9 és ja, az valami... tudjafaszom, spell. 😊
lényeg hogy ha az a tankot üti, nincs gond, de ezt az aggro rendszert még ki kell filózni

Mi volt az amivel megolt titeket? Mondjuk az kicsit erdekes volt, hogy falon at is kkovetett.
Tenyleg 13as volt a dog, te meg 8. De jo volt nezni, hogy nem konyen adtatok fel. 😊
j0nNyKa
5 szinttel kisebb voltam mint egy dungeon boss, nem (csak) a csapat összetétele volt a baj

na igen csak én amcsi srác accountjával játszom és nem akartam,hogy banolják mikor jófejségbõl megosztotta velem😊 motmár mindegy,mert nem fog már többet játszani...neki nem jött be

Szepen haltatok annal a szellemnel 😊

4 dps keves volt kicsit...
j0nNyKa
nekem 1x írta ki (amikor épp nem is azt streameltem), bezártam, tudomásul vette (ala lementette a kukit) hogy nagyon nagyon nem fogok tesot streamelni, aztán szevasz van
egyébként meg ha _neadjisten_ valami isteni csoda folytán majd jól törlik a twiccs accomat, akkor... akkor mivan?! csinálok másikat 😊
gondolom ez úgy nézhet ki, hogy meg lettek kérve, hogy írják ki, és az ilyen nagyobb csatikat (mint az általad nézett kungen, vagy mittomén phantomlord) lecsekkolják, aztán azon túl szarnak rá
most az én 10-12 nézõs csatimat nyilván nem állnak neki monitorozni 😊

Hát sok stream-elõt bannoltak 10. 30 percre. Jonnyka azért csinálta jól, mert hiába kerestek rá nem az ESO jött ki a twich-en, hanem a LOL.
én beparáztam,mert pénteken mikor állítgattam a TESO töltõképernyõjével nyomtam és azóta kiírja amit linkeltem minden belépéskor😛