24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Nem hiszem hogy lesz hagyományos értelembe vett tank class vagy healer. Itt ha nem mozogsz el meg nem védekezel teljesen mindegy mi vagy. Szerintem más megközelítést igényel a játék és más taktikát itt nyerhetsz egy healerrel meg három dpsel is az alapján amit eddig láttam ha tudják a dolgukat. :)
  • LadyWhox
    Ahogy nézem lehet, hogy ebben a játéban (is) a tank és a healer lesz a hiánycikk.
  • LadyWhox
    Szeretjük a healer-eket!
  • Although
    Nehéz ez ahol két teljesen különböző kultúrájú rétegre építesz. mint a solo meg az mmo. A solos azt se tudja miről beszélsz. És az mmosok között is egyre kevesebb akiket érdekel az rpg feeling. Nézd meg már az etalon SWTOrnál is egy rpg szerver van csak. Ha ezt valaki 2008-ban mondja nekem nem hiszem el. Hidd el ezek nagyon nem hülyék mármint a zenimax. De ez most életül eddigi legnehezebb feladata. Ezt be kell látni.
  • LadyWhox
    Na még csak az hiányzik, hogy akkora kurvák legyenek ezek s mint a SOE.
    Olyan szinten elbutították/tönkrebaszták a játékaikat a sok húgyagyú amcsi player érdekében mint az állat.

Pedig volt nemis egy szuper játékuk...volt..
  • s0n1c
    Szintén zenész, én sorc/resto-val próbálkoztam az elején, de nem éreztem az erőt. Aztán váltottam templar-ra és nagyon bejött :)

• sayiid
    Részemről letudva és nincs harag.
    Térjünk vissza az eredeti témához :)
  • Jeffjohnson
    Najó, de ha valamit alá akarsz támasztani akkor azért elolvashatnád mit is linkelsz be mert ez pont azt cáfolja, amit te mondtál.

1000 mínusszal én meg mit csináljak? Én nem adtam neki 1-et se. Ez eleve egy halott rendszer ha 5-6 ember nekiáll minden hsz-emet mínuszolni akkor biztos nekem is hamar meglenne. Nem mondom, hogy nála ez a helyzet de a lényeget érted. Ha nem vagy kíváncsi rá, akkor le lehet tiltani.
  • sayiid
    Persze utólag be lehet rakni mindenféle extra kívánságot ami lehet meghozza az előfizetőket. De azért az első cél most, hogy kipofozzák a játékot az indulásra. :)
  • Although
    Amikor kezdtek változtatni, meg átalakítani a játékot, amit itt is nyomon lehetett követni, abból nekem az jött le jobban a solo tes játékosok felé fordulnak. Még nem bíznak abban hogy elég mmo játékos választjka a formát, pláne a gamebansheen is téma volt, sokan berágtak főleg északi népek a p2p miatt. Én is kíváncsi leszek végül mennyi lesz az előfizető.
    De ha valamibe ennyi munkát fektettek mint ebbe, szerintem az jogos ha fizetős függetlenül tetszik vagy nem tetszik. De ezt nagyon sokan nem így gondolják. Persze az is kérdés azok akik mindig solo játékosok voltak mit fognak szólni egy havi fizetős konstrukcióra? Ez ennek az évnek a közepére már látszani fog.
    Egy mmo sosincs befejezve ahogy telik az év és látják mire van igény aszerint fognak lépni. Ez az a cég 100%-g aki a mérhető igény alapján alapján lép mindig.
  • Running
    Ok, mielőtt beindul jobban a személyeskedés, le lehet akadni a témáról.
  • sayiid
    Google be beírtam és az első 5 post amit kidobott azt linkeltem be. Hírverés is jó mindegy hogy az rossz vagy jó.
    De tényleg le lehetne már akadni a témáról én hoztam fel és én is fejeztem be. Nem kell ilyen kitartóan ezen lovagolni ahogy én sem lovagolok azon, hogy a fiúnak ezer mínusza van és még hagyják géphez ülni.
  • j0nNyKa
    szerintem írd le még 3x, én már kezdem elhinni hogy nem ipari baromság
    ne foglalkozz azzal a 10-20 emberrel, aki leírta hogy az, hülye az összes
    ja és a tényekkel se! azok is hazudnak állandóan
  • Bandras DaSilva #8420
    Hasonló, bár nem biztos, hogy Breton.

Próbáltam egy íjászós, lopakodós karit, de nem jött be. Annyira ez nem lepett meg, mert kb. sosem szoktam ilyen karaktereket csinálni, de gondoltam egy próbát megér.

Aztán ment egy Nord páncélos tank-szerű valami. Ez jobban bejött, de nem volt az igaz.

Harmadik próbálkozásra a klasszikus healer karimat csináltam meg (mindenhol az vagyok kb) és hát rögtön otthon is éreztem magam. Ment minden mint a karikacsapás. Az animok is elég jók szerintem, lehet velük jól haladni szólóban is és nagyon jó kis skillek vannak:) Szóval ez lesz elsőre az tuti.
  • LadyWhox
    Megy még a server?
  • sayiid
    Azért jó látni, hogy van olyan aki érti miről regéltem az elmúlt 1 órában.

"innentől mindenki eldöntheti szabadon, hogy kinek hisz."
    Ez így van. Egyetértek ezzel is. De ha valaki megnézi egy játék költségvetését az tudja hogy nem is annyira messzi ez a szám.
  • Jeffjohnson
    A 4. linkedben én ezt olvastam

"In a statement from ZeniMax Online Studios, the developers behind The Elder Scrolls Online, they have denied a claim that the game cost 200 million dollars to make saying that there was no way they could have put that much money into the game."

• LadyWhox
    Pontosítok. Ha arra gondolsz amit lvl 15-ön kapunk akkor lehet.
    Viszont ha arra, hogy meglévő fegyvered akarod kicserélni másra az inventory-ból akkor harc közben nem lehet.
  • s0n1c
    Breton - Templar - Restostaff
  • LadyWhox
    Lehet cserélni harc közben is.
  • Zehman
    fegyver csere hogy működik? mint gw2ben h harc közben is lehet cserélni vagy akkor nem? ha jól látom 15-ös színtől van valami hasonló dolog :)
  • Although
    Biztos hogy baromi sok pénzt öltek, bele az is biztos, hogy első pár évbe nem fog bejönni, de az idő nekik dolgozik. Egy dolog biztos félelmetes ahogy felmérik mire van és ami még fontosabb mire lesz! igény. Az idő meg nekik dolgozik. Mire a többi cég követi őket ezen az úton. Az ő játékuk már három éves lesz és termelni fog.
  • j0nNyKa
    na én pont a felsorolt 3ból leszek valamelyik, see you @ cyrodiil
  • Bandras DaSilva #8410
    Abban igazad van, hogy a közösségi érzést valahogy nem tudják elkapni a mostani MMOk. Többek között ezért van, hogy általában csak egy questre, egy dungeonre teamelnek össze az emberek, aztán hellocsá és soha nem látod őket újra.

Persze az is igaz, hogy sokszor komplett guildek kezdenek egy játékot és ők mér ismerik egymást és éppen ezért együtt tolják ezeket. Nekem anno amikor kezdtem mmozni pont az tetszett a legjobban, hogy lehetett emberkékkel ismerkedni, iszonyú jókat nevetni meg dumálni. Mostanában ez csak inkább egy rövid tájékoztató, hogy ki mit csináljon aztán kuss.

Ilyen közösségi tereket bele lehetne ezekbe is tenni. Ha már amúgy is vannak bárdok a tes világában, lehetne akkor itt is combat fatigue mint anno swgben és mehetne mindenki kocsmázni egy picit vagy campelni. De ez itt nem így van és így kell megszokni. Én is sajnálom, de attól mlég lehet jó a dolog.

A hétvégén sikerült pár emberrel összeteamelni és hosszabb-rövidebb ideig együtt haladni, dumálgatni, szóval lehet TESOban ez is jobban fog működni. Én bízom benne.

Gazdaság. Igen, ez is egy nagy pont, de én még nem írnám le. Nem nagyon láttam, hogy működik ez a guildben eladok dolog, szóval nem véleményezném egyelőre. Majd meglátjuk. Valszeg az a része a játéknak változik majd.

• Running
    Előző bétában kéttőrös, íjjász, most varázsló voltam. Nem tudom még melyik, a fajról meg még ennyit sem. Szövetség is kérdéses, de valószínűleg Daggerfall, mert öröm lesz ölni a sok kis Drizzt-et, Skyrimből gyüttem Nord-ost, meg a szokásos nagyon szép elf íjjász leszek, mint Legolas bugrist.
  • cain
    mindegyik "hír" közel azonos időpontban jelent meg, ha végigkattintgatod a forrásokat, már ahol vették a fáardtságot, és megjelölték, a végén láthatod, az eredetük közös.
    egyébként meg itt egy link arról, hogy cáfolták, szóval innentől mindenki eldöntheti szabadon, hogy kinek hisz.
  • LadyWhox
    Nagyon remélem amúgy, hogy sikerül "találni" pár idősebb, tapasztaltabb playert akivel normálisan együtt lehet játszani majd.
    Az pl. kiakasztott, mikor lementem BC-be lvl 14-en a többiek lvl 10-esek voltak. Mikor az első keményebb kis boss-hoz értünk, jó távol megálltak, s valaki odaszólt nekem: Good luck :P
  • sayiid
    De én nem győzködöm magam, hogy hiteles akkor te se hogy nem az. ennyi.
    De már ezért a flegma stílusért sem kapsz mínuszt mert látom az jó istenke megajándékozott már ezerrel. Ez van. Mindig is lesznek olyanok akik a fórumra csak azért jönnek hogy flameljenek.
  • j0nNyKa
    én nem foglak megtanítani olvasni, de így rákattintotam a másodikra, és az is egy kiafaszomez-senki twitter postján lovagol (a képen amit bevágtál)
    ha lenne twitterem, most kitolnám rá hogy megfázott az unikornisom és ezért a 6 lábú medvémen jöttem dolgozni, abból is lennének ilyen hiteles cikkek
  • MaRee
    Egy kis hideg víz a lángokra:

Ti eldöntöttétek már milyen karakterrel leszek és melyik frakcióban?
    Én még mindig vacilálok, pedig már mindhárom alliancet kipróbáltam több karakterosztállyal is, legjobban Ebonhart-hoz húz a szívem, karakterre viszont van egy csomó ötletem. Argonian mágus meg ork haramia mindenképp lesz :D
  • Running
    Igen, én is ott zártam be.
  • sayiid
    Kár hogy csak az első linkre sikerült rákattintani.

ülj le egyes!:)
  • Although
    Ebbe reménykedtem végig, kösz a hozzászólást, bár mondták a külföldi ismerősök is messze magasabb színvonal mint a skyrim, mármint a questek meg a karakterfejlesztés, történet. Na kíváncsi leszek hogy fog menni nekem a dolog.
  • cain
    a te pénzed volt? ha nem, akkor meg mit izgat, mennyibe került?
  • j0nNyKa
    rákattintottam az első linkre, címben "Rumored", ülj le egyes :)
  • LadyWhox
    Vagy, hogy hol látom hogy hány %-os védelmem van pl. tűz,jég stb stb ellen? Merthogy a karakter lapon nem láttam.
  • sayiid
    link1
    link2
    link3
    link4
    link5

• danone
    Maximálisan megértelek, ugyanígy vagyok én is. Azt ajánlom próbáld ki a Secret World-öt, annyira más a megszokottól, hogy engem pont ott köt le, ahol semmi más nem tud.

De az ESO nem erről szól. Egy nagy múltú játék evolúciója, meg kellett lépniük ezt is. Külön piros pont azért, hogy sok dologban nem voltak hajlandóak kompromisszumot kötni. Manapság kevés példát látok arra, ahol a játékélmény van fókuszban (FPS, noLAG, RPG elemek szigorú megtartása, stb). Ezért éri meg ez a játék, és felesleges hasonlítgatni. Manapság minden mmo hasonlít valamiben a másikra.
  • Although
    Ebben tényleg nincs igazad azért, a zenimax az első pillanattól ezt így hirdette meg. Meg lesz a solo élményed és aki éppen beesik melletted a dungeonba azzal közösen leküzditek a mobot egymástól függetlenül de mindannyian megkapjátok ami jár. Ha belegondolsz ez zseniális, hogy megoldották.
  • LadyWhox
    Azt mondja meg nekem valaki, hogy mit jelent az a kis lakat (vagymi) amit néhány tárgy (fegyó,armor) darabnál látni ha megnézem a statjait.