Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #8613 "Ugyan már, ez egy vicc. Nagyon jól fut még az én e6600as prockómon is 2giga rammal, de pont úgy is néz ki. Animációk rettenetesek, de komolyan, 2 hónap alatt nem is lesz másmilyen. UI förtelem, főleg az inventory (persze, majd addonok, végülis csak kicsit jön le, hogy "szarunk rá, majd megoldjátok")
Melee combat ultragáz, még a skyrimhez képest is. Hála az égnek, a TPS nézet és a jumping animáció épp olyan szar (csak más) mint a single player játékaikban. Storyva nem foglalkoztam, mert egy havidíjas játékot nem a pár hetes questezés miatt fog az ember játszani, az alap dolgok amik számomra a játékélményt adták volna, gagyik."
Idáig vélemény (még ha a stílusa enyhén kekeckedő is), semmi gond, nem jött be, jó játékot máshol.
Nade utána nettó trollkodás jön egy kis váteszi kinyilatkoztatással fűszerezve és mint ilyen, röhejes... Csodálod, hogy leszólnak? :)
"Csak azért van fossá hypeolva, mert TES (amiket én is szeretek, de ez nagyon nem jött be) Nem is értem, hogy lehetett erre ennyi pénzt elbaszni, főleg, hogy közel sem lett igényes... ps; jöhet a duma, hogy béta, de 2 hónap alatt nem lehet szarból várat építeni. jó játékot! (...)...ahogy érzed, hypeold csak, jól nyakonbasznak most titeket 15k val az első hónapra, aztán további 3,5-el. mire az embereknek elege lesz fél év múlva csökken a n épesség, jön az ftp. nyugi bele, a modell már kész van. csak hát ugye tes. ha piszkosfred kovászosubija lenne a cím mindenkit hidegen hagyna"