sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Eksz
    En sosem ertettem, es mindig csodaltam az embereket, akik valos tapasztalat nelkul tudnak velemenyt alkotni valamirol, es ezt isteni kinyilatoztataskent teszik meg, ellentmondast nem turoen. Elhataroztam, hogy ha valaki igy tesz a jatekkal kapcsolatban, csak annyit mondok, hat jo, nem tetszhet mindenkinek. Viszont amikor ez atmegy abba, hogy tenyszeruen kozolnek olyan dolgokat, hogy x ido mulva f2p lesz, nemjatszik vele senki, stb hat nemtudom. Mondhatom, hogy mindent kiprobaltam, amire a beta teszt lehetoseget adott, es hangsulyozom, vallalom, hogy nem kis mertekben elfogult vagyok az Elder Scrolls jatekokkal szemben!, de a jatek eleg sok aspektusarol csak szuperlativuszokban tudnek beszelni. Egy peldat hozok csak, a dungeon endbossok, pont olyanok amilyeneknek lenniuk kell lvl 10-15 kornyeken. Egyszeru es tetszetos mechanikak, roppant elvezetes fightok. Letoltuk mind3 instat egy: 1h+shield dragonknight+ 2h nightblade + dw nightblade + siphon dw nightblade (en) komboval, es kurva nagy elmegy volt. My 2 cent.