sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• sayiid
    Hajóval mész szigetről szigetre. Melyik konkrétabban? de szerintem előrébb tartasz mint én. Egyébként ez a játék csak jobban sülhet el mint amikkel eddig játszottam

Pl: Neverwinterben volt egy normális szerver meg volt egy teszt szerver ahol direkt tesztelés érdekében magasabbak voltak a rate-k nem kicsit hanem nagyon durván! Jött egy új contentel egy valós pénzért nyitható láda amiben olyan mount volt ami 0,001% eshet kb. Erre fogták az ész kombájnok és sikerült úgy elcseszni hogy a valós szervere a teszt szerveres patchet raktál fel így hirtelen a teszt szerveres rate került be. Amint erre rájöttek az emberke mindenki nyitogatta ki ezt a real money-s ládát és mindenki kinyitott vagy fejenként 20-30 mountot :DDD 10 perc tert el mire az adminok észrevették hogy itt nincs minden rendbe és leállították a szervereket. Rollback et nem csinálhattak így minden úgy maradtt akik kinyitották akkor azok nagyon durván jól jártak és milliárdosok lettek a játékban itt lett vége a neverwinternek itt hagytam abba. Ezt kb más játék nem tudja megismételni szóval ez csak jó lehet