24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Erről kérlek adj egy linket, hivatalos forrást, mert egyedül a CDG honlapján olvastam ezt a baromságot, a hivatalos oldalon a FAQ-ban nincs erről szó. Köszi előre is.
  • Fpocok
    Ezt a bullshitet a tsw is eljátszotta. Arra játszanak, hogy elfelejted majd lemondani és akkor fizeted.
  • csimposz
    Bocsi ezt nem értem:
    ,,Többi MMOhoz hasonlóan vagy gamecard vagy bankkártya legyen bekészítve 04.04-én,különben nem lesz hozzáférés csak a játékkulccsal magában, hiába ad 30 napot."

Ezt nem teljesen értem. Mihez kell nekik a kártya/paypal? Nem csak akkor ha majd a 30 nap lejárta után a következő 30 napra kell előfizetnem?
  • PiszkosFred
    Majd paypallal is lehet fizetni.
  • warcat
    Tippre a pre-order kóddal verziótol függően 03.30/04.01től 04.04-ig lehet játszani,aztán upgradelni kell a fiókot a végleges kulccsal a belépéshez.
    Amint ez megtörtént,elkezdi a 30 napot.
    Többi MMOhoz hasonlóan vagy gamecard vagy bankkártya legyen bekészítve 04.04-én,különben nem lesz hozzáférés csak a játékkulccsal magában, hiába ad 30 napot.
  • Whysper
    UNEARTHING THE PAST
  • MaRee
    Mi a küldetés neve pontosan? Nem emlékszem erre speciel most, de próbáld meg az általánosan javasolt megoldást erre, logolj át megy másik karakterre, majd vissza. Feltéve ha visszaenged.
  • csimposz
    Most próbáltam az ajánlott ki-be jelentkezést többféle várakozás után (1mp-15p) és visszatérve +-2perc ugyanaz a queue time az eredmény. Elég jól megírhatták ezt a sorban állás dolgot, gyanítom h ezt tesztelik is most, hogy működik. Kizártnak tartom h ennyit csökkent volna a teherbíró képesség tegnap óta.
  • csimposz
    Ahol beírsz az alatt vannak gombok, ott a makrókra kattints és minden világossá válik.
  • Whysper
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor temetőbe szellem felvetet velem egy staffot aztán fel kell tölteni ilyen izékkel oda menni a kripta elötti ilyen pirosas barnás ködhöz és használni a staffot . Megjelenik egy lény és azt megölni. és a 3.nál ott állok fél napja ,de semmi meg vagy 20-an. staffot nem lehet újra töltni semmi!
  • Whysper
    ,hogy tudok spoilerbe írni?
  • csimposz
    akkor globális a probléma :S
    remélem lesz még ilyen nyitottabb beta, jó lenne be-be menni játszani kicsit áprilisig :)

Arról ki mit tud? A 30 napos free game az első belépéstől számolódik, vagy 04.04-től? Mert én lehet eltolom akkor nyárig már, akkor nekem ubiszezon van.
  • MaRee
    Melyik quest?
  • Arhenius
    Engem kidobott vagy 5-6-szor ma de 1 perc után visszaengedett, queue time is 1 min 32 sec volt.
    Most megkaptam én is a másfél órás queue-t miután hetedszer is kidobott.
  • Arhenius
    Ore-ból Ingot :

Blacksmith tab, jobb felső sarok, Extract-olni kell az ore-ból az ingotot.
  • Whysper
    Én ezt nem értem nem tudok elmenni a szigetről mert bugos a quest és nem tudom csinálni 8)
  • csimposz
    Hmm már majdnem lejárt, kidobott és újra 1,5 óra :(
  • csimposz
    de jó neked, engem azért sokszor ok nélkül erorr kód nélkül ismeretlen hibával kivág. Általában mikor véletlen 5 gombot nyomok már meg egyszerre fight közben, mint ha valami túlcsordulna neki, mert ilyen helyzetekben elég nagy eséllyel vágott ki. Engem viszont eddig mindig elég hamar visszaengedett, ez most kegyetlen érzés, h egyetlen szabadidőmben mindkét nap pont ebben az intervallumban nem lehet játszani. Azt hittem a kölykök már elmennek aludni ilyenkorra és mehet a game ezerrel. :) De majd holnap! XD
  • PiszkosFred
    Devek írták a fórumon, nem tudom mennyire működik, én reggel óta nem léptem ki :) Pöckölgetem az egeret, hogy AFK miatt ne legyen disconnect a köztes időben, de nem merek kilépni.
  • csimposz
    Én kipróbáltam ezt, és még több is lett a queue, most már nem merek a leave queue-re kattintani. Valakinek esetleg más tapasztalat?
  • csimposz
    Biztos vagyok benne, hogy nem így lesz :) Kegyetlen lenne havidíjas rendszernél. Ha meg mégis így lesz, akkor hamar free to playbe megy át a dolog, ami szintén nem olyan rossz hír volna :)
  • Wheyprotein
    1 ora 30 perc queue
    Remelem ez a teljes valtozatnal nem igy lesz azert.
  • hNeo2
    tudja valaki hogy hogy lehet kereskedni a játékban?

hol a personal store és az auction house? mit csináljak ha rare cuccom van és meg akarok gazdagoni?
  • PiszkosFred
    If you have been waiting in the login queue for more than 45 minutes, please log out and log back in. Thanks for your patience!

We are aware of the loading times in Cyrodiil, and are currently investigating. If you have been waiting for more than 15 minutes, please log out, wait 20 seconds, and log back in.
  • csimposz
    én is daily aprónézés meg angolozás van... egész nap ma értem volna rá egyben 3 órát játszani, amúgy fél óránként léptem be melózás közben. Leülök h na végre van idő (direkt rohangáltam az egeret lökdösni pár percenként ne dobjon ki, sikerült) leülök, egy perc játék után hibával kivág, ma is az egyetlen szabad időm alatt lehetetlen bejutni. Nem a server stress tesztjéről van itt szó, az enyémről! :)
  • Whysper
    Ore-ból ,hogy tudok ignotot smeltingelni? mert itt vagyoka kovács helyen ,de csak kovácsolni engedi csak ahhoz kellene a cucc!
  • MaRee
    Lesz még ezen kívül béta? Mit tudni erről?
  • Whysper
    Kíváncsi vagyok ilyen Destiny szintű grafika nagyon szinten található ebben a játékban?
  • cain
    jah. asszem nekiállok vasalni. kellemetlent a kínlódással.
  • Terawatt
    Etesd szépen, és lehet, hogy kicombosodik majd.
  • csimposz
    fuck vmi error miatt kidobott, 1,5 óra queue :(
  • PiszkosFred
    Ezt reportold nekik is, mert komolynak tűnik.

Más. Megdöbbenve vettem észre, a pacim nem tud felmenni meredek hegyoldalon, mint a 1000 évvel későbbi hírhedt Skyrimi lovak :)
  • Whysper
    Megvan a bug azért osztom meg mert hátha valaki így jár. BEakadt a dark elf új karakterem és csináltam másikat másikat másikat és addig nem engedte amég nem töröltem le a dark elfet. addig egyik sem engedte
  • BoneDragon
    Na meglett az első legendary itemem, igaz csak egy runestone, dehátna...
  • ricsaj
    K ty
  • PiszkosFred
    Először egy /reloadui-t próbálj meg, néha NPC-ket is visszahoz így, mert ott vannak, csak nem jelennek meg nálad.
  • Whysper
    szerintetek,ha kreáltam új karit és megadja a questet a szellem ,de nem tudok az ajtóra kattintani akkor mi legyen relog? 59 perc után? 8)
  • PiszkosFred
    Imperial egy faj/nemzet attól függően, hogy mi alapján nyilatkozol. Egyedi faji bónusszal rendelkezik mind a 10 a TES játékokban, és bár közösek az ősök itt-ott, de attól még külön fajként kell rájuk tekinteni. Egyéb kérdés?
  • ricsaj
    Ez az imperial meg mindig kicsit homaly nekem.
    Imperial az nem faj, nemtudom ki mondta de hulyeseg.
    Viszont igy hogy az osszes preorderes jatszhat barmelyik frakcioban faj fuggetlenul igy most kicsit elbizonytalanodtam abban h mire is Jo ez a play as a imperial.. Azon kivul h csini lova es csillogo pancelja van
  • BooMiller
    nálam is ez volt kb az elején tikkelt a szemem a karakter animáción:)) de már beállt a dolog:)