sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• gabe paul logan
    Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy kicsengetek 15 ropit, amit le se játszhatok subscriptionként és még rá fizessek havi 5-öt...tudom hogy ez vmi hülye divat, meg a szervereket is üzemeltetni kell blabla, de pöppet rablásnak érzem. Azért mert ES játék, nem hinném hogy 2 max 3 évnél tovább lenne bőséges aktivitás a szervereken.

Szóval miért nem úgy oldották meg valahogy, hogy full ingyenes a játék és ha pluszban előfizetsz, akkor minden féle extra tartalmakra van lehetőséged? Plusz 200 fegyver, 300 ruha, spellek stb? Esetleg beépíteni a lore-ba az egész fizetősdit, minden tartományban/országban ha kicsengetsz 5000 HUF-ot, akkor nem csak az alap dungeonokba mehetsz el, hanem a spécikbe is bejárást nyerhetnél, pl adó fizetés esetén, vagy npc-ék lefizetése esetén?
    Lenne a játékban 15 helyszín, helyszínek nagyságától, ill. fellelhető dungeonok számától függően növekedne az ár esetleg, ezzel egyenes arányban spécibb bossokat kapnél és spécibb cuccokat.
    Ezeket a cuccokat meg lehetetlen játékpénzért tradelnéd a piacon, a nem előfizetők meg ha akarják, vesznek játék pénzt igaziért és megveszik tőled a spéci cuccost.

Így is lehúzás lenne, de nem annyira baszdki hogy ha nem fizetek elő akkor kb van egy tele írt, semmire se jó discem...sokkal felhasználóbarátabb lenne. Én ezért a havi buziságért nem fogom megvenni a játékot. Legalább lenne benne lan, saját szerver létrehozására lehetőség ingyen, ahol 2-en, 4-en nyomhatnánk haverokkal. Aztán ha a globális szerverre akarnék menni, akkor fizethetnénk havonta.

Fuck you Zenimax és Fuck you Bethesda!

Remélem a következő TES játékban (GTAV-öt követve) több főszereplőt is felvonultat, akár szintén hármat, ahol két játékos npc vagy neten helyükre beugorhat haver és co-opban végig lehet tolni a storyt.