24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Eksz #8231 Varosokban vannak crafting stationok, mutatja map is, keresd meg a neked megfelelot. Eppen loadingon vagyok ragadva, szoval nem akarok megeskudni ra hogy 20+ a steel, lehet mar 18tol is van olyan item. -
#8230 30 perc várakozás töltőképernyőn hogy bejussak a pvp-re :). -
sayiid #8229 Hol lehet szétbontani a cuccokat? Ja és steeleket meg amiből craftolhatsz ezeket hol lehet szerezni? -
bunny #8228 9 perces login queue ... -
Eksz #8227 Hat a Cyrodilos public instak igen csak finom cuccokat (set itemek is) dobalnak lvl 20on, nem beszelve arrol, hogy a cuccokbol steel ingot torik. :) -
MaRee #8226 Ha már beraktad a kosárban dollárban után proxi nélkül is meg lehet rendelni, dollárban fogja kiszámlázni. -
#8225 Ja és GMG-n is szépen működik az accountom és ott figyel a kód ahogy kell.
Remélem később sem tiltanak le :D -
#8224 Én is sokat küzdöttem mire meglett, végül 2 dolog bizonyult kulcsfontosságúnak.
1 - browserben history-t, cookiekat törölni előtte.
2 - emailes visszaigazoló linket (a GMG-s regről) szintén csak proxy alatt szabad megnyit (be kell másolni).
Ezzel a kettővel végül freemail.hu-s emailcímmel is működött simán.
A vásárlást igazoló képernyőt már nem tudta megjeleníteni a proxy, de a pénzt levonta, és az email is megjött az early access kóddal, ami működik is az ESO accountommal. -
#8223 Nope Egyik nap még volt egy proxys link az oldalra, asszem úgy regeltem még akkor, hogy majd megveszem tőlük (ilyesmi rémlik) azt megszívtam. De nem baj, majd megveszem dobozosan, hogy szép porfogó legyen. :) -
MaRee #8222 De megvenni legalább sikerült? :D -
#8221 Az ciki ha proxyért bant kaptam az oldalról(GMG)? "You don't have permission to access / on this server." -
sayiid #8220 Hát ez a destiny kemény game nek néz ki de sok mézesmadzagot elhúztak már előttem. Én egyszer egy olyan mmorpg-t szeretnék látni amibe óriási térképek vannak. Sajnos a sandbox módszer nem megbízható random generálás miatt nem lesznek igényesek a területek de ha ezt a destiny-t vesszük akkor jó játék lehetne ha bolygó méretű térképet programoznának hozzá. Nyilván ehhez egy olyan motor kell és olyan gárda aki nagyon gyorsan és könnyen tud dolgozni a motorral így lehetséges lenne ennek a megalkotása. Az embereket a felfedezni való területek vonzák és nem az ,hogy 3-4nap alatt már bejártál mindent és már csak a szörnyek szinte korlátoznak. Már a dungeonok és új instancek se tudnak lekötni mert érzed azt, hogy ez is csak egy újabb le generált elzárt terület amit maximum 1-2 óra alatt végig jársz. Én amit eddig minden játékban hiányoltam az az ami pont megvolt a nagyon régi játékokban. (közös vár ostrom mint Mu online cS) Annyi jó ötletet lehetne beletenni ezekben az mmorpg-be de mégsem teszi senki. Pl: Világtól elzárt (instance)-olt Guild Vár amit berendezhetsz és npc-ket vásárolhatsz mint a guild wars1-ben) Ez volt az alapja a guild vs guildnak is. Mindegyik guild sziget más más tulajdonságokkal rendelkezett így máshogy kellett felhálni,védekezni és pvp-zni) Akkor ott van a városok közti keresdelem mint a silkroadban (tolvaj,kereskedő,vadász Trio) És még estik tdnám sorolni azokat a remek és fantasztikus ötleteket amik miatt egy egy mmo-t jó szórakozás volt csapatban játszani. Az ember már nem emlékszik meg azzal, hogy beveszik egymást party-ba és akkor együtt mennek leölni egy disznót azt vissza a városba leadni a küldetést mert ez már nem ad ekkora élvezet mind 10 évvel ezelőtt. Akkor még megvolt az újdonság varázsa de azóta nőttek a követelmények mmo-kal szemben és ezt a módszert már bármilyen más mmo-ban megtalálod és nem ez lesz az amitől egy játék szórakoztató lesz. Nekem személy szerint ezért tetszik TESO (pedig most játszottam először) Mert könnyen idézi a guild-wars 1-s játékmúltamat ami azon a ritka mmo-k közé lehet sorolni ahol nagyon nagy prioritást kapott a történet és csak sodródtál az eseményekkel. Ritka az ilyen. De ha valaki tényleg nagyot akar alkotni ahoz vevőnek kell lenni arra, hogy community-nek egy kis virtuális szociális életre van szüksége ahhoz hogy az ember végképp eltudjon benne merülni. Sajnos egyenlőre még nem látom azt, hogy bármiféle új ötletet csempésztek volna a játékba egyenlőre nem érzem azt hogy online játék valóban online játék. Szinte betudhatom a térképen szaladgáló játékosokat npc-knek is. Éreznem kellne hogy más döntése kihasson minimálisan az én játékomra is. Pl:gw vagy eve, archlord vagy egyéb más akár korreai játék ahol várost birtokló céhek határozták meg mekkora adót vetnek ki a városban levő értékekre. Vagy más kereskedelmi időtöltés, hogy egyik várból olcsóbban vetted meg az értékeket és más városban meg kicsi haszonnal tudtad eladni. Akkor ott volt PVP azon formája a gw1 ben ahol a legjobb csapatok Hall of Heroes ben küzdöttek meg egymással és a nyertes függvényében a dicsőség europa,ázsia és amerika között dölt el így ennek függvényében változtak a materiálok értékei és bizonyos instákban csak akkor lehetett lemenni ha éppen a favor Európánál volt. Annyi meg annyi jó ötletet lehetne belerakni ezekbe az MMO-kban és még se látok változást már több éve. Talán a legfontosabb, hogy a készítők figyeljék a játékosok visszajelzéseit és eszerint alakítsák a jövőbeli contentet. Ez a kulcsa annak, hogy egy MMO fenn varad vagy elbukik. Remélem a készítők itt figyelni fognak arra hogy az online szórakozás valóban online legyen és ne csak egy hiú látszat. Hajrá TESO sok szerencsét! -
Whysper #8219 igen nem mindegy ,hogy 16388 vagy 9867!! 8) -
#8218 Ok, a 3 nap amúgy sem hoz lázba, sokkal nagyobb öröm at 55 EUR helyett 45 USD :)
Nagyon nem mindegy! -
Zehman #8217 Hol neked azt h 3 nap? nekem csak simán annyit ír h early acess :/ -
warcat #8216 Még nincsenek végleges kódok a boltoknál,csak ilyen early access-t adnak ki rendelés után,a 3 nap meg normális,5 nap csak a közvetlenül náluk való rendelésnél/imperial edition mellé jár -
Whysper #8215 Hjaja ezért csodálkoztam Én is! Amúgy ilyen Destiny szintű környezet van ebben az Elderben későbbi szinteken? -
#8214 Köszi a tippeket és a kódot skacok, nekem is meglett 45 dodóért (10,125 HUF).
A kérdés: az elderscolls.com-on még csak a 3 napos early access van jóváíva (a bétám mellett).
Ez így normális jelenleg?
Köszi! -
#8213 Konzol szintű graf? Az a valaki tudja, hogy épp most jött az új gen? :D -
MaRee #8212 Ha valakinek nem megy a GMG-s rendelés akkor írjon privátot, segítek, ne itt offoljunk. -
Whysper #8211 Valaki írta ,hogy console szintű grafika. Nem tudom Console-ba is vannak szép MMO grafikák. pl: azért ez nem olyan gyenge grafika.... -
#8210 Pvp valamiért nekem nem fog most össze jönni, szal a bétát hagyom, mert már eleget láttam... annyira szar a játék, hogy muszáj vagyok megvenni, hogy ne menjenek majd csődbe. -
Whysper #8209 Kapcsol ki a GOD mode-t 8) (bocsi offért) nem volt még ilyenem! -
csimposz #8208 Hmm engem néha kidob, és az égben a felhők között születek újra, zuhanok örökkön örökké, még ki nem lépek. Belépéskor lezuhanok a földre és meghalok. Nektek is van ilyen? -
#8207 A fene tudja, eltekintve a themepark mmo korlátaitól, semmivel sem egyszerűbb, mint a modok nélküli Skyrim. Sőt... -
warcat #8206 Na akkor gyorsan csekkolja valaki hogy aranyat lehet-e gyártani, a lovacskázást még kipróbálnám :P -
#8205 give it up like a man :) -
#8204 Eléggé butított játék lett. Skyrim köröket ver rá még így is. -
xalyy #8203 Amúgy azt mondják, hogy néhány additem parancs működik :D:D hallottam chatbe, panaszkodtak, hogy túl sok kihasználó van -
#8202 Na lemondtam róla. Sehogy sem megy GMG-n. Se PayPallal, Se kártyával. Nem veszem meg. :(
Elveim vannak, ha korlátokat állítanak elém, inkább hagyom. -
#8201 Ez volt a cél valahol :) -
undY1ng #8200 Oops, bocsi nem akartam szóismétlést.. :D -
undY1ng #8199 Csak számomra nem olyan nagy pukk a game? :(
Számomra olyan mintha csak egy Skyrimhez hozzáadtak volna egy online módot.. Bár lehet, hogy még csak pár szint fejlődés miatt... -
#8198 Valami szar van a palacsintában. :D Full üres nekem minden, az összes fülnél. -
#8197 ha még kapsz is választ, az ilyesmiket kérlek spoilerbe (a választ főleg) -
#8196 Na még 1x.
Valaki nem tudja, hol találom meg ezt a a kincset?
Kincs -
#8195 Vki nem tudja, hol találom ezt meg? :(
-
#8194 Home campaign-nál a special-ból válassz, ne a felsorolt huszonsokból. -
#8193 Miért? Light armorra - minden darabra - rak Reinforced traitet, enchantban health recoveryt vagy valami def jellegűt, esetleg resisteket, és mindjárt bírja a strapát. :) 1hand meg staff között váltogatva simán megoldható, főleg grotto. -
MaRee #8192 L gombot lenyomod kiválasztasz egy home campaignt aztán lehet behív a queue, lehet nem. De nem sok látnivaló van.